Филтрирай
Цена
0лв.1090лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически инфрачервени отоплители

Електрически инфрачервени печки | Печки на ток | Коледжиков

Инфрачервена печка от koledzhikov.bg

Инфрачервени отоплители са нагреватели, които затоплят предмети или живи същества с помощта на топлинно излъчване. Използват се като класическо отопление в жилищни помещения и като лъчисти нагреватели на открито, в промишлеността или животновъдството. Някои видове имат и медицински ползи за здравето.

Търсите инфрачервен лъчист отоплител и не знаете кой да изберете, тогава се допитайте до нас

Инфрачервените нагреватели се различават в областта на приложение и мощността на лъчите. Дължината на вълната на лъчите може да варира в зависимост от желания ефект. По този начин излъчвателите могат да бъдат оптимизирани за отопление на определени обекти или за медицински цели.

Кои са предимствата на електрически инфрачервен отоплители

Можете да разчитате на:

 • По-приятно топлинно излъчване;
 • Захранване от всяка електрическа мрежа на 230 V;
 • Универсална употреба;
 • Полезен е за здравето;
 • Спестява място.

Електрическото инфрачервено отопление е съвременна и икономична технология за отопляване на всякакви по размер помещения, за обществено ползване. Инфрачервените отоплители спестяват много електроенергия, което ги прави ефективни и предпочитани. Бъдете в крак с най-иновативната технология за отопляване, с предлаганите от нас отоплители с инфрачервени лъчи марка FERVI, MASTER и MO-EL.

  Електрически инфрачервен отоплител MO-EL Hathor 792

  MO-EL Hathor 792 е електрическо тяло, отопляващо чрез инфрачервено лъчение, което действа само предметите и живите организми в пространството, без да оказва влияние на заобикалящата среда. 

  MO-EL
  Цена 619.00 лв.
  Електрически инфрачервен отоплител MASTER HALL 1500

  Италиански отоплител MASTER HALL 1500 използва за затопляне инфрачервени лъчи, които затоплят човешкият организъм и предметите в помещението, но не променят температурата на околната среда. 

  MASTER
  Цена 505.00 лв.
  Електрически инфрачервен отоплител MO-EL Fiore 767N

  MO-EL Fiore 767N е електрчески уред, отопляващ чрез инфрачервени лъчи, които затоплят директно човешките тела и предметите, без да променят температурата на околната среда. 

  MO-EL
  Цена 255.00 лв.
  Електрически инфрачервен отоплител MO-EL Sharklite 718N

  Sharklite 718N на MO-EL е италианско отоплително тяло, затоплящо чрез произвеждане на инфрачервени лъчи, затоплящи директно човешките тела и предметите в помещението.

  MO-EL
  Цена 325.00 лв.
  Електрически инфрачервен отоплител MASTER COFFEE 18

  MASTER COFFEE 18 е отоплител инфрачервен, който излъчва невидимо електромагнитно лъчени, със загряващо действие директно върху предметите, обектите и хората в помещението.

  MASTER
  Цена 348.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички