Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
235лв.619лв.

MO-EL

MO-EL

MO-EL се стреми да произвежда полезни продукти, които имат слабо въздействие върху околната среда, не само по време на производство и употреба, а и в края на живота си. За тази цел кутиите са направени от рециклиран материал, с корпоративно лого и изображения, предполагащи възможно приложение за всеки модел. В същото време институциите за качество оценяват безопасността и издръжливостта. Поради това продуктът MO-EL не са само ефективни, но и безопасни за професионална или домашна употреба. MO-EL започва производство на инфрачервени нагреватели и отоплители през 2004 година. МО-ЕЛ е първият, производите на инфрачервени отоплители устойчиви на вода с IP65 сертификат. Всички модели се произвеждат в Италия, те са с италиански дизайн, инженеринг и производство. Инфрачервените нагреватели MO-EL са сертифицирани с IMQ и отговарят на най-стриктните европейски разпоредби. Бар, пъб, ресторант, дискотека, хотели е основното място на приложение за отоплителите. Други обичайни приложения за външни печки и нагреватели са тераси, градини, складове, ферми, оранжерии. Инфрачервените нагреватели Mo-El са оборудвани с UV лампи, бели лампи,  рубинени лампи или златни лампи. MO-EL предлага капани за комари с ултравиолетово лъчение, което привлича насекомите и те биват убити. След момента на своето раждане комарите са най-силно привлечени, докато това липсва при възрастните индивиди. Ето защо използването на капан за комари MO-EL e най-ефективно в началото на пролетта, за да се отървете от насекомите веднага щом се родят. Електрически сешоари за ръце и коса MO-EL са безопасни, практични и с ниска консумация на енергия, отличаващи ги от всички други. Безопасността е основната цел от фазата на планиране. За да бъдат електрическите сушилни за ръце са абсолютно безопасни, всички ел компоненти са закрепени към стената, защитени и изолирани от водни пръски.

Електрически инфрачервен отоплител MO-EL Hathor 792

MO-EL Hathor 792 е електрическо тяло, отопляващо чрез инфрачервено лъчение, което действа само предметите и живите организми в пространството, без да оказва влияние на заобикалящата среда. 

MO-EL
Цена 619.00 лв.
Електрически инфрачервен отоплител MO-EL Fiore 767N

MO-EL Fiore 767N е електрчески уред, отопляващ чрез инфрачервени лъчи, които затоплят директно човешките тела и предметите, без да променят температурата на околната среда. 

MO-EL
Цена 255.00 лв.
Електрически инфрачервен отоплител MO-EL Sharklite 718N

Sharklite 718N на MO-EL е италианско отоплително тяло, затоплящо чрез произвеждане на инфрачервени лъчи, затоплящи директно човешките тела и предметите в помещението.

MO-EL
Цена 325.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички