Филтрирай

Газови инфрачервени отоплители

Газови инфрачервени отоплители на Хит Цени — Коледжиков

Инфрачервен газов отоплител от koledzhikov.bg

Газови инфрачервени отоплители са базирани на уникална технология, която излъчва енергия под формата на инфрачервено лъчение, за да се създаде приятна топлина. Тази енергия се генерира от каталитичното изгаряне на природен газ или пропан бутан. Благодарение на излъчването в подходящ инфрачервен спектър, активната енергия се предава на предметите и живите същества. Благодарение на специфичната си иновативна концепция се характеризират с изключителна загряваща ефективност и ниска консумация. 

Предимствата на инфрачервено отопление на газ

Тези отоплители на газ притежават:

  • Ефективност;
  • Икономичност;
  • Иновативност;
  • Устойчивост;
  • Бързо загряване.

Тук ще получите най-добрата оферта за инфрачервени панели на газ

Нашите инфрачервени нагреватели с газово захранване работят на принципа на високотемпературно лъчево отопление и са подходящи за промишлени инсталации с голяма вътрешна височина, дори на места със слаба или липсваща на изолация.

Как работят инфрачервени печки на газ

Газо-въздушната смес се влива в дупките на керамична повърхност, където изгарянето протича по такъв начин, че пламъците се изтеглят в дупките на керамичната повърхност по време на нормална работа. Процесът на нагряване кара керамичната повърхност да се затопли до 850-900 ° C, чиято интензивност на излъчване и топлина бързо се прехвърлят. В зависимост от типа на инфрачервения отоплител може да се управлява по два начина - чрез превключвател за включване / изключване или чрез двустепенно нагряване на 50 и 100 %.

Ние от koledzhikov.bg Ви препоръчваме да се доверите на марки FERVI, MASTER и MO-EL.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички