Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
189 лв. 195396 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Генератори за ток

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 394 артикул(а)
Бензинов монофазен генератор за ток HYUNDAI HY 9000 LEK

Бензинов генератор за ток HYUNDAI HY 9000 LEK разполага със система, която регулира напрежението по време на експлоатация, като по този начин защитава захранваното от него оборудване. 

HYUNDAI
Редовна цена 1 882.00 лв. -3% Цена 1 825.54 лв.
  • -3%
Брой:
Бензинов монофазен генератор за ток B&S ProMax 3500A

Бензинов генератор за ток BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A може да се използва за захранване на различни електроинструменти и дори на чувствителна техника, като компютри, телевизори и други.

BRIGGS & STRATTON
Цена 1 480.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор за ток HONDA EC3600K1

Генератор за ток HONDA EC3600K1 е моторен, монофазен агрегат, предназначен за употреба като алтернативен източник на ел енергия, за домакинството, на работното място или сред природата.

HONDA / ХОНДА
Цена 1 885.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор за ток B&S ProMax 7500EA

Бензинов генератор за ток BRIGGS & STRATTON ProMax 7500EA е монофазен агрегат, снабден с автоматична система за следене и настройване на напрежението. Предназначен е за професионална употреба на строителни обекти.

BRIGGS & STRATTON
Цена 4 430.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор с ел старт AL-KO 6500-C

6500-C на AL-KO е австрийски генератор, произвеждащ монофазна електроенергия, подходящ за експлоатация в домашни или работни условия, както и за развлекателни дейности сред природата.

AL-KO
Цена 1 865.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор за ток B&S SPRINT 1200A

Бензинов монофазен генератор за ток SPRINT 1200A на BRIGGS & STRATTON доставя монофазно напрежение на 230 V, което успешно можете да използвате за задвижване на различни видове машини и устройства.

BRIGGS & STRATTON
Цена 655.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор за ток HYUNDAI HY 3100

Бензинов генератор за ток HYUNDAI HY 3100 доставя чиста монофазна ел енергия, с която можете да захранвате различни електрически устройства и машини, както и да зареждате акумулаторни батерии.

HYUNDAI
Редовна цена 678.00 лв. -3% Цена 657.66 лв.
  • -3%
Брой:
Бензинов монофазен генератор с AVR POWERMATE by PRAMAC WX6200

Мотогенератор POWERMATE by PRAMAC WX 6200 е пригоден за битови нужди, при захранване на разнообразни видове уреди и устройства, работещи с монофазен ток, със стойности 230 V и 50 Hz. 

POWERMATE by PRAMAC
Цена 1 856.00 лв.
Брой:
Генератори за ток ⋆ Генератор за ток ⋆ Вносител ⋆ Коледжиков

Видове генератори за ток

В онлайн магазин koledzhikov.bg предлагаме агрегати за ток с различни нива на мощност, работещи с бензин или дизелово гориво и с различни размери на резервоарите. Консумацията на машините също се различава и можете да избирате между различните пускови системи, с ръчен старт чрез издърпване на въже или електрически старт, завъртате ключа и двигателят стартира. Генераторите се различават и по вида на двигателя.

1. Инверторни генератори за ток

За разлика от стандартните електрогенератори, тези са обезшумени, леснопреносими са и са с около 20% по-икономични. Предпочитани са, тъй като са подходящи за чувствителни електронни устройства – медицинска техника, лаптопи и др. Често се използват по време на лов, риболов, като резервно захранване за къща и в кемпери.

2. Бензинови генератори за ток

Бензиновите генератори може да бъдат монофазни или трифазни. Използват се масово в строителството, селското стопанство, за аварийни и спешни случаи, за осигуряване на захранване в отдалечени райони. Ако имате техника, която е чувствителна в случай на срив, бензиновият генератор е добро решение.

3. Дизелови генератори за ток

Изберете дизелов генератор, ако искате да осигурите стабилно захранване за семейната къща при икономичен разход. Дизелът е по-евтин от бензина. Освен това дизеловият агрегат на ток може да се използва в закрити помещения, изиска малко поддръжка и предлага 24-часово захранване.

4. Заваръчни генератори за ток

Ще срещнете този вид още като заваръчен агрегат с генератор за ток. Може да се използват за продължителна работа и имат нисък разход на гориво. Предлагат се с ръчен или електрически старт и намират приложение в различни сфери на живота – строителството, промишлеността, ремонтните дейности и др.

5. Генератори за ток на газ

Съвременните генератори на природен газ са предпочитани по много причини, една от които е, че този тип гориво е по-евтино от дизела и бензина. Освен това те работят тихо, което е важно за някои потребители.

6. Индустриални генератори за ток

Постоянното захранване е ключово за индустриалното производство. Затова в промишлеността, строителството и корабостроителството, земеделието и за медицинско оборудване се търсят мощни генератори за ток, които са максимално защитени и с шумоизолиращ кожух.

7. Генератори за ток с външно задвижване

Този вид агрегатор за ток може да бъде монофазен или трифазен. Масово се търси от хора, работещи в селското стопанство, тъй като позволява да се използва задвижването на земеделската техника за генериране на електричество.  

За да сте сигурни, че ще избраният от вас модел ще свърши работа, препоръчваме ви да се доверите на експерти с опит във вноса и търговията с електрогенератори. Фирма Коледжиков осигурява и сервизно обслужване. При нас ще откриете генератори за ток за къща, за индустрията и за селското стопанство. 

Агрегат за ток

Ако имате нужда от електричество на труднодостъпни или отдалечени места, можете да разчитате на помощта на захранващ генератор. Съвременните агрегати за ток се предлагат в различни размери и с различни класове на производителност. По-малките модели обикновено могат да се пренасят удобно до мястото на използване с помощта на дръжка. С тях можете да заредите с ток електрическите си инструменти и машини навсякъде. С генератори с вграден инвертор могат да се захранят и чувствителни устройства и електроника като лаптопи или телевизори. Тези устройства изискват ток с постоянна честота и напрежение, минимални колебания могат да ги повредят. С помощта на инвертора може да се постигне оптимално синусово изходно напрежение, т.е. качествен ток като от контакт.

Най-добрите генератори за ток - бензинови и дизелови

Има два вида гориво, които могат да се използват за зареждане на вашия генератор, дизел и бензин. Както е известно, дизеловото гориво е по-евтино, обаче първоначалната инвестиция е малко по-голяма. За сметка на това този модел генератор за ток е по-мощен. Ако агрегаторът се използва често, закупуването на дизелов вариант си заслужава. Бензиновият модел е подходящ за рядка употреба и може да задоволи нуждите ви стига да подберете достатъчно мощен вариант.

В зависимост от това колко често и интензивно ще се използва, трябва да вземете предвид обема на резервоара и разхода на гориво. В магазин koledzhikov.bg ще откриете модели генератори за ток директен внос на достъпна цена. 

Поръчайте вашия електрогенератор марка AGT, AL-KO, ANTOR, BRIGGS & STRATTON, CHAMPION, CIMEX, CROSS PLUS, DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, POWER, MAKITA, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, SUBARU или SUZUKA от нас.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Помпи за вода

Електро и пневматични инструменти

Заваръчна, ВиК и компресорна техника

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички