Филтрирай по:
Цена
985 лв. 8475 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Трифазни бензинови генератори

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 47 артикул(а)
Бензинов трифазен генератор с ел старт и AVR HYUNDAI HY10000LEK/Т

HY10000LEK/Т е трифазен генератор на марката HYUNDAI, който може да работи и като монофазен, чрез завъртането на ключ, монтиран за целта. 

HYUNDAI
Редовна цена 2 370.00 лв. -3% Цена 2 298.90 лв.
  • -3%
Брой:
Бензинов трифазен генератор PRAMAC ES5000

ES5000 на PRAMAC е бензинов агрегат за ток, който може да бъде използван за създаване на трифазна или монофазна ел енергия, с която да бъдат задвижвани различни видове машини и оборудване. 

PRAMAC
Цена 2 980.00 лв.
Брой: Купи
Бензинови трифазни генератори | Генератори за ток | Коледжиков

Бензинов трифазен генератор за ток

Тук ще откриете голямо разнообразие от бензинови генератори с трифазен ток. При изборът на агрегат за ток е необходимо да се съобразите с условията, в които ще работи Вашият генератор, както и какви уреди ще захранвате с него. Вашата цел е да захраните уредите си с надеждна машина с отлична производителност, а ние предлагаме точно такива.

Изберете Вашият бензинов генератор с удобно за Вас стартиране:

  • Електрическо;
  • Ръчно;
  • Смесено.

Бензинови трифазни генератори от koledzhikov.bg

Нашите трифазни бензинови генератори за ток разполагат с множество функции и удобства, които подобряват работата и повишават производителността. Идеални са за доставка на електричество на електроника, която е с висока чувствителност на промяната в напрежението. Предлаганите трифазни генератори имат контрол, който не позволява претоварване по време на работен режим.

Марките, които ще откриете тук са: MAKITA, ELEKTRO MASCHINEN, PETROV, CROSS PLUS, SUZUKA, AL-KO, AGT, ANTOR, CHAMPION, CIMEX, POWERMATE by PRAMAC, DeWALT, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, BRIGGS & STRATTON и SUBARU.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички