Филтрирай
Цена
1095лв.8475лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Трифазни бензинови генератори за ток

Бензинови трифазни генератори | Агрегати за ток | Коледжиков

Бензинов трифазен генератор за ток

Тук ще откриете голямо разнообразие от бензинови генератори с трифазен ток. При изборът на агрегат за ток е необходимо да се съобразите с условията, в които ще работи Вашият генератор, както и какви уреди ще захранвате с него. Вашата цел е да захраните уредите си с надеждна машина с отлична производителност, а ние предлагаме точно такива.

Изберете Вашият бензинов генератор с удобно за Вас стартиране:

 • Електрическо;
 • Ръчно;
 • Смесено.

Бензинови трифазни генератори от koledzhikov.bg

Нашите трифазни бензинови генератори за ток разполагат с множество функции и удобства, които подобряват работата и повишават производителността. Идеални са за доставка на електричество на електроника, която е с висока чувствителност на промяната в напрежението. Предлаганите трифазни генератори имат контрол, който не позволява претоварване по време на работен режим.

Марките, които ще откриете тук са: MAKITA, ELEKTRO MASCHINEN, PETROV, CROSS PLUS, SUZUKA, AL-KO, AGT, ANTOR, CHAMPION, CIMEX, POWERMATE by PRAMAC, DeWALT, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, BRIGGS & STRATTON и SUBARU.

  Бензинов трифазен генератор за ток HONDA ECT 7000P1 GV

  Бензинов генератор HONDA ECT 7000P1 GV е мощен уред за производство на ел енергия, на който може да разчитате, когато останете без ток или просто ви се налага да работите далече от електропреносните мрежи.

  HONDA / ХОНДА
  Цена 4 190.00 лв.
  Бензинов трифазен генератор PRAMAC ES5000

  ES5000 на PRAMAC е бензинов агрегат за ток, който може да бъде използван за създаване на трифазна или монофазна ел енергия, с която да бъдат задвижвани различни видове машини и оборудване. 

  PRAMAC
  Цена 2 980.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички