Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
1225лв.7586лв.

ANTOR

ANTOR
Продуктите познати на пазара с марка ANTOR се произвеждат и представляват от автомобилния клон на Anadolu Group, Anadolu Motor, която е с над петдесет годишен опит в производство и маркетинг на двигатели. Започвайки производство на двигатели с лиценз от Lombardini и продължавайки със собствената си марка ANTOR, Анадолу Мотор изнася в почти 50 страни, включително Италия. Освен производството на маркови бензинови и дизелови двигатели с марката ANTOR, Anadolu Motor предлага цялостно портфолио от мотокари, водни помпи, бензинови и дизелови генератори, които произвежда и внася под марката ANTRAC и разпространява HONDA Power Products, извънбордовите двигатели Honda Marine и дизеловите двигатели Lombardini. Anadolu Motor има за цел да улесни живота на своите клиенти, като осигури висококачествени селскостопански решения на конкурентни цени. Портфолиото на ANPA за селскостопанска техника включва широка гама от продукти като машини за смесване на фуражи, косачки, ножици за жив плет, снегорини, моторни коси и тримери, трактори за косене, акумулаторни продукти, духалки за листа, помпи за вода, мотофрези. Създадена на базата на партньорството между Anadolu Motor и италианските трактори Argo през 2017 година, Anadolu Landini разпространява трактори Landini и също така произвежда модели между 50-75 конски сили в Турция. С цел да улесни живота на своите клиенти, чрез предлагане на модерна технология, Anadolu Motor обслужва всички 81 града на Турция чрез 200 дилъри и 400 договорирани сервизни центъра. Всички в Anadolu Motor Üretim ve Pazarlama A.Ş. и служителите и висшето ръководство, са ангажирани да бъдат чувствителни по въпросите на околната среда, здравето и безопасността на работното място, като поемат социалните и екологични отговорности и непрекъснато работят, за да предотвратят замърсяването на природата, трудовите злополуки и професионалните заболявания, спазвайки правните и други изисквания и непрекъснато оптимизират ефективността на своите системи за управление. От засяването до прибирането на реколтата, продукти ANTOR винаги предлагат подкрепа на градинаря.
Бензинов монофазен генератор ANTOR B 3200

ANTOR B 3200 е монофазен бензинов агрегат, който може да бъде използван като алтернативен източник на електроенергия, за задвижване на електроинструменти или машини, пригодени за работа с напрежение 230 V.

ANTOR
Цена 1 540.00 лв.
Бензинов монофазен генератор с ел старт ANTOR B 12000 MS

ANTOR B 12000 MS е монофазен, бензинов генератор, предлаган в два варианта, като при единия има електростартер, а при другия има електрически и автоматичен стартер. 

ANTOR
Цена 7 065.00 лв.
Бензинов монофазен генератор с ел старт ANTOR B 15 000 MS

ANTOR B 15 000 MS е монофазен генератор, който можете да използвате като алтернативен източник на електроенергия, или дори като авариен такъв, чрез закупуване на варианта му с автоматичен старт. 

ANTOR
Цена 7 586.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички