Филтрирай
Цена
189лв.8186лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Монофазни бензинови генератори за ток

Монофазни бензинови генератори | Генератори за ток | Коледжиков

Бензинов монофазен генератор за ток

Бензиновите монофазни генератори намират отлично приложение в отдалечените от големите градове вилни зони и къщи, където токът е непостоянен и прекъсва изненадващо. Рязкото му спиране, създаването на токови удари и внезапното му пускане, създава огромен риск за електрическите уреди и инсталация на вашият дом, магазин, предприятие, цех или склад. Ето защо Ви предлагаме да изберете агрегат за ток от нас. Тук ще откриете Вашия генератор, който ще намали значително опасността от повреда на някой електроуред у дома Ви.

Според вида на стартирането си биват:

 • Електрически;
 • Ръчен;
 • Смесен.

Бензинови монофазни генератори от koledzhikov.bg

Монофазните бензинови генератори са идеално средство за захранване с ток на Вашия дом. Освен, че дават живот на електрическите уреди, те работят стабилно и са много надеждни. Имат компактна конструкция, а преместването им е изключително лесно.

Марките, измежду които може да избирате бензинов монофазен генератор са: DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, POWER, MAKITA, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, AGT, AL-KO, ANTOR, BRIGGS & STRATTON, CHAMPION, CROSS PLUS, STANLEY, SUBARU и SUZUKA.

  Бензинов генератор за ток с автоматичен старт GREEN GARDEN 8500E

  Генератор за ток GREEN GARDEN 8500E e бензинова машина за създаване на монофазно електричество, с максимална мощност 8 kW, ел старт, колела за лесно транспортиране и със система за автоматично стартиране.

  GREEN GARDEN
  Цена 1 390.00 лв.
  • Нов
  Бензинов монофазен генератор с AVR SUBARU RGX7800

  SUBARU RGX7800 е бензинов агрегат, подходящ за употреба в професионалната сфера, благодарение на високата мощ на мотора и автоматичната система за регулиране на напрежението по време на употреба. 

  SUBARU / СУБАРУ
  Цена 3 500.00 лв.
  Бензинов монофазен генератор за ток HONDA EM30K3

  Бензинов генератор за ток HONDA EM30K3 е екологичен, благодарение на по-малко отделени количества вредни емисии, по-нисък горивен разход и има по-ниско ниво на шум, за да може да се използва навсякъде.

  HONDA / ХОНДА
  Цена 2 385.00 лв.
  Бензинов монофазен генератор за ток HYUNDAI HY 3100

  Бензинов генератор за ток HYUNDAI HY 3100 доставя чиста монофазна ел енергия, с която можете да захранвате различни електрически устройства и машини, както и да зареждате акумулаторни батерии.

  HYUNDAI
  Цена 678.00 лв.
  Бензинов монофазен генератор за ток HYUNDAI HY 9000K

  Генератор за ток HYUNDAI HY 9000K е бензинов агрегат, доставящ монофазна електроенергия, с който можете да си осигурите спокойствие за моментите, в които електроенергията предавана по мрежата бъде прекъсната.

  HYUNDAI
  Цена 1 555.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички