Нашето лятно предложение - Барбекю BROIL KING SIGNET 320

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

 

BROIL KING е канадски производител, който предлага голям избор от различни модели барбекю и грилове за дома и градината. Някои от тях са барбекю опушвач, модели за вграждане, двоен грил, с газов захранване, сгъваем тип и много други. Всяко барбекю BROIL KING е създадено, за да осигури несравним вкус на печено месо. Технологията на печене на грил от BROIL KING Ви дава възможност да приготвяте почти всичко на скара и във всеки стил, който желаете. Може да печете сочни пържоли до съвършенство, да си направите любимите домашни специалитети и дори да приготвяте сложни комбинации от меса. Всяка част от тази система за готвене е проектирана и конструирана да постига една конкретна цел - да Ви достави превъзходен барбекю вкус. Когато са комбинирани, резултатите са просто грандиозни. С BROIL KING постигате само най-доброто.

 

 

 

Представяме Ви нашата звезда барбекю BROIL KING SIGNET 320 

 

 

Ето някои уникални за този модел функции:

-Dual-Tube горелки

-Sure-Lite електронно запалване

-Flav-R-Wave система за готвене

-Копчета за управление

-Сгъваеми рафтове

-Четири колела за по-добра мобилност

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Барбекю BROIL KING SIGNET 320 е с три горелки, които доставят голямо количество топлина на повърхността за готвене. Общата им производителност достига до 40 000 BTU (11.7 kW), което означава, че един нагревател осигурява повече от 13 000 BTU (3.8 kW). Това означава, че нагревателите имат голям диаметър и са направени с помощта на концепцията "тръба-в-тръба". Това гарантира, че равното количество топлина достига до всяка секция на горелката. По този начин може да сте сигурни, че разпределението на топлината ще бъде идентично на всяка горелка. Получавате две редици от пламъци вместо една. По този начин ще предотвратите прегарянето на храната. Класическите нагреватели могат да причинят изгаряне на продуктите, но с тази технология няма какво да Ви тревожи.

 

Сигурна система за лесно запалване

BROIL KING SIGNET 320 е газов грил от висок клас и в това няма никакво съмнение. Както повечето газови барбекюта днес, това също използва електронно запалване. Системата се нарича Sure-Lite, защото Вие може да бъдете сигурни, че газта ще се запали винаги, когато пожелаете. Единственото нещо, което трябва да направите е да натиснете бутона, разположен на предния панел на уред за печене на месо BROIL KING SIGNET 320. Бързо ще го откриете, тъй като е в средата, точно под централното копче за управление.

 

 

 

 

 

След като газово барбекю BROIL KING SIGNET 320 се пусне и горелките започнат да излъчват топлина, може да обърнете внимание на повърхността за готвене. Там Ви очакват няколко приятни изненади. Като за начало, ще се радваме да забележите, че зоната за печене е впечатляващо голяма. Централното пространство заема до 1 016 квадратни сантиметра, а затоплящата стойка добавя допълнителни 597 квадратни сантиметра. Това прави цели 1 613 квадратни сантиметра място за печене само за Вашите сочни пържоли.

 

 

 

 

 

Система за готвене Flav-R-Wave на барбекю BROIL KING SIGNET 320 улaвя всяка капка, която пада от храната през решетките. След събиране на мазнината, тя незабавно се изпарява. По този начин тя се връща обратно в храната, за да може месото да запази цялата си сочност и да получите уникалния вкус на барбекю, който познаваме от направата му на дървени въглища.

 

 

 

 

Контрол на мощността

Температурата на готвене се контролира от бутоните на предния панел. Може да завъртите клапаните до която степен си поискате. Това Ви дава пълен контрол над Вашето газово барбекю.

 

 

Мобилност и удобство

BROIL KING SIGNET 320 е лесно преместваемо барбекю разположено върху количка с четири колела. Две от тях са по-малки от останалите и имат функция за застопоряване. Когато е в заключено положение на колелцата, тази скара за месо не може да се помести дори и от силен вятър.

 

 

 

 

 

 

 

Защо трябва да изберете BROIL KING SIGNET 320

С това барбекю получавате усещане, че имате на разположение цяла кухня на открито. Освен централната зона за готвене, имате и такава за затопляне. Страничните табли са доста широки и удобни. Изработени са от здрава неръждаема стомана и са силно устойчиви на тежки предмети. Това им позволява да действат като заместители на кухненски плотове и да служат за поставяне на чинии, прибори и инструменти. А когато стане въпрос за вкуса на храната, можем да кажем, че тя се равнява на нивото на тази приготвена на въглища или дървени скари. Без съмнение можем да кажем, че получавате много неща в едно с BROIL KING SIGNET 320.

 

 

 

 

За да се запознаете по-подробно с характеристиките и да закупите газово барбекю BROIL KING SIGNET 320 моля изберете предпочитан цвят, като кликнете върху картинката.

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички