Категории
Филтрирай
Цена
3568лв.17203лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Градински огнища

Градински огнища ⋆ Грил огнища ⋆ Коледжиков

Какво е градинско огнище?

Градинските огнища съчетават в себе си най-доброто от два свята – печенето на барбекю и на грил. В магазини Коледжиков предлагаме грил огнища на европейската марка Quan Garden Art, чиито продукти се проектират и произвеждат в Полша по най-нови технологии и според строги принципи за високо качество и грижа за околната среда. 

Конструкцията им се отличават със стилен дизайн, като включва основа и плоча от стомана, вътрешна купа от неръждаема стомана и място за съхранение на дърва под самата камина.

Когато готвите с грил огнище, плочата за готвене се загрява много по-бързо, сравнено с обикновено барбекю. Благодарение на специално изградени отвори за вентилация, бързо се достига оптимална температура за печене. 

Това е много важно, когато готвите на открито. За удобство и пълно удовлетворяване на потребителското търсене се предлагат аксесоари, с помощта на които може да превърнете градинското грил огнище в пълноценно барбекю.

Характеристики

Градинските огнища на Quan Garden Art се различават по размери и материала, от който са изработени отделните им елементи. Всеки един модел има специфичен дизайн и се предлага в цветови вариации.

Материалът на горната плоча може да бъде изработен от различен тип стомана – закалена карбонова, въглеродна и др. Същото се отнася и за основата, която освен неръждаема, може да бъде черна поцинкована, галванизирана и др.

Видове

Quan Garden Art пуска на пазара няколко серии градински грил огнища:

  • Quan Line
  • Quan Premium Line
  • Quan Professional Line

Разликите между тях са няколко. 

Например, размерът на плочата за готвене варира. Quan Line се предлага в два размера:

  • малък (60х60 см)
  • среден (80х80 см). 
  • моделите Premium Line имат плочи с размери 80х80 см и 100х100 см, а серията Quan Professional Line, предназначена за професионална употреба, е налична само в един размер 120х120 см.

Както може да забележите, грил огнищата се различават и по цветовете, заложени в дизайна им. 

Предлагаме следните серии:

  • Quan Line - в два цвята – Corten и Carbon
  • Premium Line – в три цвята – Corten
  • Carbor и Silver
  • професионалните модели са само в сиво.

Чисто конструктивно моделите в трите серии имат сериозни отлики. В Quan Line виждаме двойна купа и опростена вентилационна система. Моделите от Premium Line са снабдени с удобен изваждащ се пепелник и може да се комбинират с много аксесоари. Професионалната серия разполага с колелца и мивка по желание.

Моделите в трите серии се различават и по материала, от който са изработени. В бюджетните грил огнища е вложена 1,5 мм дебела стомана и 10-милиметрова плоча. Моделите от Premium Line са изработени от 2 мм дебела стомана и имат плочи за готвене с дебелина 15 мм. Професионалните градински грил огнища разполагат с плочи с дебелина 20 мм.

За какво са предназначени?

Градинските огнища на Quan Garden Art са отличен избор за хора, които планират да изградят красиво и стилно място за готвене на открито. С тях процесът на приготвяне на храна е истинско удоволствие, а изпичането на самите продукти се осъществява по уникална технология. Освен да печете месо, риба и зеленчуци, на това огнище може да приготвяте супи, ястия с яйца и сирене с помощта на подходящ съд, което не е възможно при обичайните барбекюта.

Квадратните плочи за печене са разделени на зони, като температурата им може да варира между 100 и 300°C. По този начин сами решавате колко бързо да приготвите храната. Този начин на готвене понякога се нарича „планча“ (в Испания) или „тепаняки“ (в Япония). Запалвате огнището, изчаквате около 30 минути стоманеният плот да се нагрее и след това може да пристъпите към същината на кулинарния процес.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

В магазини Коледжиков сме отделили специално внимание на градинските барбекюта, грилове, пещи за пици и аксесоари за тях. Приготвянето на вкусна храна с качествени уреди е истинско удоволствие и наслада както за този, който готви, така и за всеки, който има възможността да опита от нея. 

В стремежа си да отговорим на изискванията на нашите клиенти ние избрахме марката Quan Garden Art, тъй като тя предлага грил огнища с отличителен стилен дизайн, неподправено качество на изработка и в няколко ценови диапазона. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. Може да пазарувате като гост или да се възползвате от опцията “Бърза поръчка”, при която трябва само да въведете своите имена и телефонен номер, а наш консултант ще се свърже с Вас до края на работния ден.  Регистрация не се изисква и при изпращане на заявки по имейл и във Facebook-страницата ни

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми, обслужващи територията на страната. В някои случаи осигуряваме наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стараем се да изпращаме възможно най-бързо потвърдените поръчки. Може да очаквате Вашата да пристигне в срок от 1 до 3 работни дни. Това не важи само за продукти, за които е необходимо производствено време. При тях срокът на доставка може да се удължи до 30 работни дни. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Градински огнища"?

В магазин Коледжиков може да избираме от широка гама градински грил огнища за цени от 4600 до 9000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, имейл или във Facebook-страницата ни. Работното ни време от понеделник до петък е от 9:00 до 18:00 часа и в събота - от 9:00 до 14:00 часа. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички