Филтрирай
Цена
2995лв.7699лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Пещи за пици

Пещи за пици на дърва → Достъпни цени ⋆ Коледжиков

Пещ за пица

Пица! Самото произнасяне на думата ни кара да огладняваме. Приготвянето на пица у дома е релаксиращо и удовлетворяващо изживяване. Постигането на добър резултат изисква висока температура и перфектна повърхност. С гамата от пещи и фурни за пица BULL и FURNETTO ще приготвяте перфектна пица всеки път. Никой не знае повече за пицата от италианците. Ето защо ние предлагаме фурни за пица от италиански производители, защото знаем, че става ли въпрос за автентична пещ, нищо не може да победи знанието с което разполагат италианците. Всички наши фурни за пица са произведени от материали с най-високо качество. От неръждаема до електро-поцинкована стомана. Фурни и пещи за пици BULL, FURNETTO са проектирани за употреба на открито и са конструирани за перфектно представяне при всякакви атмосферни условия. Но фурната за пица не е само за пица. Може да се използва за множество ястия - от хляб до печено говеждо месо. Всичко зависи от Вашето въображение.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. Пазаруването в онлайн магазина не изисква задължителна регистрация. Може да поръчате като гост или да използвате опцията “Бърза поръчка”. Няма нужда от регистрация и в случаите, когато изпращате вашата поръчка по имейл или в страницата ни във Facebook. 

Какви са начините за доставка?

Ще да доставим вашата поръчка чрез куриерска фирма или наш разнос

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка зависи от тарифите на избраната от вас куриерска фирма. Ние поемаме транспортните разходи на всяка поръчка на стойност над 250 лв.

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на потвърдена поръчка е от 1 до 3 работни. Когато продуктите изискват производствено време, този срок може да се удължи до 30 работни дни. По-точна информация за конкретна машина може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пещи за пици"?

Предлагаме пещи за пици на цени от 3000 до 8000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, имейл или във Facebook-страницата ни. На ваше разположение сме от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа и в събота от 9:00 до 14:00 часа. 

Външна пещ за пици на газ BULL Extra Large

Външната газова пещ за пица BULL Extra Large променя начина, по който готвим на открито, като предлага удобство в съчетание с производителност, поместени в стилен дизайни, които са идеално подходящи за Вашата външна кухня.

BULL GRILLS
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички