Категории
Филтрирай
Цена
2695лв.7699лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пещи за пици

Пещи за пици на дърва → Достъпни цени ⋆ Коледжиков

Какво е пещ за пица?

Пица! Самото произнасяне на думата ни кара да огладняваме. Приготвянето на пица у дома е релаксиращо и удовлетворяващо изживяване. Постигането на добър резултат изисква висока температура и перфектна повърхност. С гамата от пещи и фурни за пица BULL и FURNETTO ще приготвяте перфектна пица всеки път. Никой не знае повече за пицата от италианците. Ето защо ние предлагаме фурни за пица от италиански производители, защото знаем, че става ли въпрос за автентична пещ, нищо не може да победи знанието с което разполагат италианците. Всички наши фурни за пица са произведени от материали с най-високо качество. От неръждаема до електро-поцинкована стомана. Фурни и пещи за пици BULL, FURNETTO са проектирани за употреба на открито и са конструирани за перфектно представяне при всякакви атмосферни условия. Но фурната за пица не е само за пица. Може да се използва за множество ястия - от хляб до печено говеждо месо. Всичко зависи от Вашето въображение.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. Пазаруването в онлайн магазина не изисква задължителна регистрация. Може да поръчате като гост или да използвате опцията “Бърза поръчка”. Няма нужда от регистрация и в случаите, когато изпращате вашата поръчка по имейл или в страницата ни във Facebook. 

Какви са начините за доставка?

Ще да доставим вашата поръчка чрез куриерска фирма или наш разнос

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на потвърдена поръчка е от 1 до 3 работни. Когато продуктите изискват производствено време, този срок може да се удължи до 30 работни дни. По-точна информация за конкретна машина може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пещи за пици"?

Предлагаме пещи за пици на цени от 3000 до 8000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, имейл или във Facebook-страницата ни. На ваше разположение сме от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа и в събота от 9:00 до 14:00 часа. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички