Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
4225 лв. 12200 лв.

BULL GRILLS

BULL GRILLS
Марка BULL GRILLS е на пазара повече от 20 години. Фирмата е широко известна, като производител на скари и барбекюта .Рзполага с над 900 дилъра и дистрибутори по цял свят. От многото причини за успеха на компанията е, че проучва и познава добре пазара. Това помга на BULL GRILLS да доставя на своите потренители продукти, които са неповторими. Процеса на производство е с най-висока степен на почтеност и грижа за клиента. Фирмата въвжда концепция за открити барбекю острови, като позволява на любителите да приведат своя талант в действие. Всички продукти на BULL GRILLS са проектирани в Америка и майсторски изработени с най-добрите налични материали. Всички скари са сертифицирани по CSA Gas и CE. Европейския клон на марката е основан през 2015 година, в резултат на парнюрството с AG Investments Limited. Продуктовата гама на BULL GRILLS включа барбекют на дървени въглища, барбекюта за вграждане, газови грилове, пещи за пица на дърва.
Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)
Барбекю на газ BULL DIABLO

Размерът на барбекю за вграждане BULL DIABLO е невероятен, тъй като предлага 5 600 квадратни сантиметра повърхност и е специално проектиран да гарантира равномерна топлина във всяка точка на контакт.

Барбекю на газ BULL DIABLO от топ производител в Колежиков
Изчерпан
Цена 11 770.00 лв.
Брой: Повече
Външна пещ за пици на газ BULL Extra Large

Външната газова пещ за пица BULL Extra Large променя начина, по който готвим на открито, като предлага удобство в съчетание с производителност, поместени в стилен дизайни, които са идеално подходящи за Вашата външна кухня.

Външна пещ за пици на газ BULL Extra Large от топ производител в Колежиков
Изчерпан
Цена 7 690.00 лв.
Брой: Повече
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички