Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
4235лв.12220лв.

BULL GRILLS

BULL GRILLS

Марка BULL GRILLS е на пазара повече от 20 години. Фирмата е широко известна, като производител на скари и барбекюта. Разполага с над 900 дилъри и дистрибутори по цял свят. Сред многото причини за успеха на компанията е, че проучва и познава добре пазара. Това помага на BULL GRILLS да доставя на своите потребители продукти, които са неповторими.

Фирмата въвежда концепцията за открити барбекю острови, като позволява на любителите да покажат своя талант в действие. Всички продукти на BULL GRILLS са проектирани в САЩ и майсторски изработени от най-добрите налични материали.

Всички скари са сертифицирани по CSA Gas и CE. Европейският клон на марката е основан през 2015 година, в резултат на парньорството с AG Investments Limited. Продуктовата гама на BULL GRILLS включа барбекюта на дървени въглища, барбекюта за вграждане, газови грилове, пещи за пица на дърва.

Барбекю на газ BULL DIABLO

Размерът на барбекю за вграждане BULL DIABLO е невероятен, тъй като предлага 5 600 квадратни сантиметра повърхност и е специално проектиран да гарантира равномерна топлина във всяка точка на контакт.

BULL GRILLS
Изчерпан
Външна пещ за пици на газ BULL Extra Large

Външната газова пещ за пица BULL Extra Large променя начина, по който готвим на открито, като предлага удобство в съчетание с производителност, поместени в стилен дизайни, които са идеално подходящи за Вашата външна кухня.

BULL GRILLS
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички