FORNETTO

FORNETTO

Пушилни за месо, барбекюта, пещи и аксесоари за грил FORNETTO

Овладейте пламъка с FORNETTO и приготвяйте легендарно барбекю! Компанията предлага автентични опушвачи, барбекюта, пещи и аксесоари за грил. ФОРНЕТТО се придържа към нуждите на любителите на скарата, защото знаят, че те са обсебени от постигане на перфектно изпечената пържола.

FORNETTO е с над четиридесет годишен стаж в сферата за производство на опушвачи, барбекюта, пещи предназначени за забавление и наслада от чудесна храна със семейство и приятели.

FORNETTO се гордее с редица иновативни продукти за грил и опушване. Още през 2010 година се появява FORNETTO Forno, която е първата пещ на открито по рода си. Тя е с двойно предназначение, като позволява опушване, печене на пици, приготвяне на сочно месо, изпичане на хляб, тестени изделия и десерти.

С максимална гъвкавост, мултифункционалните пушилни за месо FORNETTO Basso и Razzo позволяват да приготвяте изтънчени пушени храни, печени и други ястия от удобството на вашия собствен заден двор. Razzo се предлага с множество аксесоари, за да се погрижите за изхранването на големи групи. Може да превърнете Razzo в лесно транспортируемо, традиционно барбекю на дървени въглища.

За да извлечете максимума от продуктите на FORNETTO, изпробвайте техните рецепти, насоки и препоръки. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички