Категории
Филтрирай
Цена
1677лв.1678лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Опушвачи на газ

Пушилни за месо на газ ❤️ Изборът на кулинаря — Коледжиков

Какво е пушилня за месо на газ?

Опушвачите на газ предлагат контрол над количеството топлина и градусите в кутията за опушване. Газовите пушилни за месо са снабдени с горелка, върху която има съд за дървени стърготини, пелети или парченца дърво, а също и купа за вода, бира, вино или други аромати, с които да овкусите месото. Пушилните на газ не се нуждаят от непрекъснат контрол. Настройвате газовия опушвач и той автоматично следи и ръководи процеса на опушване.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, можете да направите поръчка без регистрация. Използвайте възможността да пазарувате като гост или опцията “Бърза поръчка”, която ще откриете непосредствено под описанието на всеки продукт. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите вашата поръчка по куриер или с наш разнос

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стремим се да доставяме възможно най-бързо потвърдените поръчки. Може да очаквате своята в срок от 1 до 3 дни. Изключение правят машините и оборудването, за които е необходимо производствено време. Тогава срокът на доставка може да бъде до 30 работни дни

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Опушвачи на газ"?

В момента не предлагаме налични модели опушвачи на газ. Може да ни изпратите запитване за продукти и цена на посочените по-долу контакти. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, имейл или в страницата ни във Facebook. На ваше разположение сме всеки ден без неделя.

Работно време на магазина ни във Варна:

  • от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.
  • Събота: 8.30 - 14.00 ч.

Работно време на магазина ни в София:

  • от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.
  • Събота: 9.00 - 14.00 ч.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички