BROIL KING

BROIL KING

Барбекюта BROIL KING

BROIL KING е най-добрият грил, който може някога да притежавате. Всеки газов грил е създаден, за да осигури несравнима гъвкавост при готвене. Независимо от модела, Вие имате възможност да готвите почти всичко на скара в стила, който желаете. Можете да печете пържоли до съвършенство, домашни птици, дори и сложни десерти.

Всяка част от барбекю BROIL KING е проектирана и конструирана за конкретна цел. Когато се комбинират, резултатите са просто зрелищни. Не може да сбъркате страхотния вкус, който получавате. Предлагайки различен стил и превъзходно готвене, гамата от вградени барбекюта включва селекция от продукти, проектирани да се приспособят към всяка идея или бюджет.

Любителите на скарата могат лесно да създадат своя персонализирана външна кухня. Насладете се на автентичен барбекю вкус с грил на дървени въглища.

Новатораската скара на дърва предлага много предимства пред традиционните. В зависимост дали готвите за двама или за двадесет и двама, серия Imperial, вдъхновена от професионалните прибори за готвене, lи позволява да се насладите на най-добрите моменти с приятели и семейство, приготвяйки пържоли на скара на открито. За сериозния грил майстори, BROIL KING има удоволствието да предложи серия от опушвачи за месо.

Насладете на професионално качество в дома си!

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички