Филтрирай
Цена
0лв.20000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Пушилня за месо и риба

Барбекю пушилни за месо и риба ⋆ Топ цена ⋆ Коледжиков

Какво представлява и как работи?

Пушилните за месо представляват уред за готвене, при който храната се приготвя под въздействието на пушека от тлеещи дървени въглища, пелети, газ или ток. Те са изработени по начин, който ги прави лесни за асемблиране и пристъпване към процеса на готвене. 

Характеристики

Вертикалните пушилни за месо и риба, наричани още опушвачи, са популярни, тъй като не заемат много място и са по-лесни за преместване в сравнение с обичайните пушилни. Освен това се предлагат на по-достъпна цена. С тях храната ви ще има отлични вкусови качества

Тайната на работата на пушилните се крие в няколко базови принципа: 

● Индиректна топлина. По този начин храната не прегаря

● Постоянна температура на готвене. Тя е ключова за способността на уреда да поддържа стабилни условия на готвене.  

● Ефикасно разходване на гориво. Една качествена пушилня е проектирана така, че да използва пелети, въглища или дървесина по начин, който позволява да се осигури продължително време на готвене. Определящо тук е качеството им

● Възможност за контролиране на въздушния поток. Правилното му регулиране позволява да се поддържа топлината, без да е необходимо презареждане с гориво. 

● Издръжлива и защитена конструкция. Пушилнята за месо и риба е предназначена за готвене на открито. Тя трябва да бъде способна да работи до 16 часа. Затова е от съществено значение да бъде изработена с оглед суровите условия, в които може да се използва. 

При избора на пушилня обърнете внимание на:

● качеството на изработка.

● вложените материали.

● функционалностите на уреда.

● възможността да го управлявате дистанционно.

По-усъвършенстваните модели предлагат свързване чрез Bluetooth и контролиране с помощта на мобилно приложение. Така може да готвите, докато сте на топло, вътре в къщата. 

Видове

Пушилните може да бъдат условно разделени на няколко вида според горивото, което използват. В магазин Коледжиков може да купите пушилни на дървени въглища, на пелети, на ток и на газ

Те се различават и по предназначението си - за любители кулинари и за професионална употреба, както и по начина на работа. При някои има автоматичен режим, при който не е необходимо да следите процеса на готвене. Уредът сам ще се справи със задачата

За какво са предназначени?

Пушилните се използват за опушване на месо и риба, като процесът на готвене традиционно е по-бавен. Благодарение на специално разработен дизайн, с това барбекю може да готвите продължително време на ниска температура, придавайки на храната превъзходен вкус и аромат. 

Важно условие за правилната експлоатация на уреда е той винаги да бъде използван на открито. Може да следите дали храната се приготвя на безопасна температура с помощта на дигитален термометър. 

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Магазин Коледжиков предлага широка гама опушвачи за месо и риба на утвърдени марки от цял свят. За любителите кулинари и професионалните готвачи поддържаме асортимент от аксесоари, които са необходими за пълноценно готвене с машините. Всички модели се характеризират с високо качество на изработка, дълготрайност и надеждност

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да поръчвате продукти без регистрация. За целта има възможност за пазаруване като гост. Под всеки продукт има и опция “Бърза поръчка без регистрация”, при която от Вас се изисква да въведете Вашите имена и телефонен номер. До края на деня наш консултант ще се свърже с Вас. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите желаните продукти чрез куриер до избран от Вас адрес или офис на куриерска фирма. В някои случаи е възможен и наш разнос.

Каква е цената за доставка?

Цената на доставката се определя от тарифния план на избраната от Вас куриерска фирма. За поръчки на стойност над 250 лв. доставката е безплатна. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка е от 1 до 3 работни дни, изключение правят продуктите, за които е необходимо производствено време. Тогава срокът на доставка е до 30 работни дни. По-точна информация може да получите от наш консултант. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пушилни за месо и риба"?

Цените на пушилните започват от 900 лв. и стигат до 20 000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас на посочените контакти долу в сайта. На Ваше разположение сме от 9:00 до 18:00 от понеделник до петък и от 9:00 до 14:00 в събота. Отговаряме на запитвания по телефон, имейл и във Facebook-страницата ни

Дигитална пушилня за месо с 6 полици BRADLEY SMART SMOKER

Позволяващ професионално опупшване на вашите специалитети с минимални усилия, опушвач BRADLEY SMART SMOKER е уникалното устройство, което може да се управлява чрез Bluetooth.

BRADLEY SMOKER
Цена 2 250.00 лв.
Пушилня за месо на дървени въглища FORNETTO RAZZO 18" RED

С универсален многофункционален опушвач FORNETTO RAZZO 18" можете да печете, опушвате или гриловате различни видове месо, риба, морски дарове, зеленчуци - всичко, което харесвате, използвайки дървени въглища или дърва.

FORNETTO
Цена 899.00 лв.
Пушилня за месо на дървени въглища ProQ Frontier Elite

Докоснете се до автентичния американски вкус и аромати. Барбекю ProQ Frontier Elite осигурява перфектна комбинация от увеличен капацитет и многофункционалност при опушването на храна.

ProQ
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички