Филтрирай по:
Цена
0 лв. 20000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Пушилня за месо и риба

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 25 артикул(а)
Дигитална пушилня за месо с 6 полици BRADLEY SMART SMOKER

Позволяващ професионално опупшване на вашите специалитети с минимални усилия, опушвач BRADLEY SMART SMOKER е уникалното устройство, което може да се управлява чрез Bluetooth.

BRADLEY SMOKER
Цена 2 242.00 лв.
Брой: Купи
Пушилня за месо на дървени въглища FORNETTO RAZZO 18"

С универсален многофункционален опушвач FORNETTO RAZZO 18" можете да печете, опушвате или гриловате различни видове месо, риба, морски дарове, зеленчуци - всичко, което харесвате, използвайки дървени въглища или дърва.

FORNETTO
Цена 895.00 лв.
Брой:
Пушилня за месо на дървени въглища ProQ Frontier Elite

Докоснете се до автентичния американски вкус и аромати. Барбекю ProQ Frontier Elite осигурява перфектна комбинация от увеличен капацитет и многофункционалност при опушването на храна.

ProQ
Изчерпан
Цена 725.00 лв.
Брой: Повече
Пушилня за месо и риба на Дърва → Цени — Коледжиков

Опушвач за месо на въглища за ценители от koledzhikov.bg

Опушвачите приготвят храна, като тя се излага на пушек от тлеещ материал, най-често дървесина или пелети за опушване. Месото и рибата са най-често срещаните пушени храни. Процесът е форма на индиректно готвене и обикновено се извършва в продължение на няколко часа при ниска температура. Модерните опушвачи за месо позволяват не само да се опушва, но и да се приготвя скара. Изработени са от стоманени стени за уникална конвекция на топлината. Пушилнята за месо се запълва с въглища, които се палят и бавно изгарят с течение на времето.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички