Категории
Филтрирай
Цена
539лв.18000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пушилня за месо и риба

Барбекю пушилни за месо и риба ⋆ Топ цена ⋆ Коледжиков

Какво е барбекю опушвач?

Пушилните за месо представляват уред за готвене, при който храната се приготвя под въздействието на пушека от тлеещи дървени въглища, пелетигаз или ток. Те са изработени по начин, който ги прави лесни за асемблиране и пристъпване към процеса на готвене. 

Характеристики

Вертикалните пушилни за месо и риба, наричани още опушвачи, са популярни, тъй като не заемат много място и са по-лесни за преместване в сравнение с обичайните пушилни. Освен това се предлагат на по-достъпна цена. С тях храната ви ще има отлични вкусови качества

Тайната на работата на пушилните се крие в няколко базови принципа: 

  • Индиректна топлина. По този начин храната не прегаря
  • Постоянна температура на готвене. Тя е ключова за способността на уреда да поддържа стабилни условия на готвене.  
  • Ефикасно разходване на гориво. Една качествена пушилня е проектирана така, че да използва пелети, въглища или дървесина по начин, който позволява да се осигури продължително време на готвене. Определящо тук е качеството им
  • Възможност за контролиране на въздушния поток. Правилното му регулиране позволява да се поддържа топлината, без да е необходимо презареждане с гориво. 
  • Издръжлива и защитена конструкция. Пушилнята за месо и риба е предназначена за готвене на открито. Тя трябва да бъде способна да работи до 16 часа. Затова е от съществено значение да бъде изработена с оглед суровите условия, в които може да се използва. 

При избора на пушилня обърнете внимание на:

  • качеството на изработка.
  • вложените материали.
  • функционалностите на уреда.
  • възможността да го управлявате дистанционно.

По-усъвършенстваните модели предлагат свързване чрез Bluetooth и контролиране с помощта на мобилно приложение. Така може да готвите, докато сте на топло, вътре в къщата. 

Видове

Пушилните може да бъдат условно разделени на няколко вида според горивото, което използват. В магазин Коледжиков може да купите пушилни на дървени въглища, на пелети, на ток и на газ

Те се различават и по предназначението си - за любители кулинари и за професионална употреба, както и по начина на работа. При някои има автоматичен режим, при който не е необходимо да следите процеса на готвене. Уредът сам ще се справи със задачата

За какво са предназначени?

Пушилните се използват за опушване на месо и риба, като процесът на готвене традиционно е по-бавен. Благодарение на специално разработен дизайн, с това барбекю може да готвите продължително време на ниска температура, придавайки на храната превъзходен вкус и аромат. 

Важно условие за правилната експлоатация на уреда е той винаги да бъде използван на открито. Може да следите дали храната се приготвя на безопасна температура с помощта на дигитален термометър. 

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Магазин Коледжиков предлага широка гама опушвачи за месо и риба на утвърдени марки от цял свят. За любителите кулинари и професионалните готвачи поддържаме асортимент от аксесоари, които са необходими за пълноценно готвене с машините. Всички модели се характеризират с високо качество на изработка, дълготрайност и надеждност

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да поръчвате продукти без регистрация. За целта има възможност за пазаруване като гост. Под всеки продукт има и опция “Бърза поръчка без регистрация”, при която от Вас се изисква да въведете Вашите имена и телефонен номер. До края на деня наш консултант ще се свърже с Вас. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите желаните продукти чрез куриер до избран от Вас адрес или офис на куриерска фирма. В някои случаи е възможен и наш разнос.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка е от 1 до 3 работни дни, изключение правят продуктите, за които е необходимо производствено време. Тогава срокът на доставка е до 30 работни дни. По-точна информация може да получите от наш консултант. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пушилни за месо и риба"?

Цените на пушилните започват от 900 лв. и стигат до 20 000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас на посочените контакти долу в сайта. На Ваше разположение сме от 9:00 до 18:00 от понеделник до петък и от 9:00 до 14:00 в събота. Отговаряме на запитвания по телефон, имейл и във Facebook-страницата ни

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички