Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
0лв.11250лв.

YODER SMOKERS

YODER SMOKERS

Барбекюта и пушилни за месо YODER SMOKERS

Съревнованието е добро нещо. Особено когато се състезавате в нещо, което наистина е от значение за Вас. Като например приготвянето на барбекю. Няма значение дали участвате на професионално състезание, конкурирате се със съседа или със самия себе си, най-важно е печенето. Така че, скари и опушвачи с марка YODER SMOKERS, са за всички, които обичат да печелят. Това не е обикновена марка, която се предлага в локалния смесен магазин. Тези скари, грилове и опушвачи се използват в най-големите конкурси за приготвяне на месо. Сега Вие имате възможност да се сдобиете с подобен продукт за Вашия двор. Компанията изгражда своите продукти от солидно количество стомана. Най-лекият грил е с тегло 100 килограма, а най-тежките барбекюта надминават половин тон. Така че, когато блестящата лъскава стоманена скара на съседа Ви се развали и се насочи към сметището, Вашата все още ще продължава да дими в двора. Думите на грил майсторите за опушвачи и барбекюта с марка YODER SMOKERS най-често са: „Поддържа равномерна температура за дълго време" или "Използва по-малко дървесина от другите скари". С други думи, хората, които наистина разбират от печене на месо върху грил, признават YODER SMOKERS.

Пушилня за месо на дървени въглища YODER SMOKERS Kingman

Опушвач Kingman е изграден с цялото качество и издръжливост присъщи за продуктите на YODER SMOKERS. С него може да организирате голямо събиране или да приготвяте семейна вечеря.

YODER SMOKERS
Изчерпан
Барбекю-ремарке YODER SMOKERS Custom Trailer

Yoder Smokers работи с банки, университети, ресторанти, заведения за обществено хранене, сдружения с нестопанска цел и различни клубове за проектиране и изграждане на перфектни мобилни системи за готвене, според техните изисквания.

YODER SMOKERS
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички