Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
225лв.2250лв.

BRADLEY SMOKER

BRADLEY SMOKER

Опушването на месо изисква контролиране на дима и много свободно време през което да не правите нищо, а само да седите и наблюдавате дима. Това е все едно да гледате как боята съхне. BRADLEY SMOKERS усъвършенства принципа за приготвяне на храна с невероятен опушен вкус и аромат чрез опушвачи, които произвеждат чист, непрекъснат дим, без нужда от постоянно внимание.  От голямо значение е и използвания за горенето дървен материал. BRADLEY SMOKERS разучват различните видове дървесина и начина на тяхното изгаряне, след което разработват собствени брикети за опушвачите. Контролирането на температурата на горене и предотвратяване на превръщането на дървесината в пепел е всичко необходимо за отличен вкус.

Въз основата на тези принципи BRADLEY SMOKERS разработва своите опушвачи, постигащи възможно най-добрия опушен вкус. Удобството за автоматично подаване на брикети позволява непрекъсната работа до 8 часа. Опушването на храна чрез употребата на опушвач BRADLEY SMOKERS значително ще подобри изживяванията Ви на трапезата. За BRADLEY SMOKERS всичко опира до вкуса.  

Дигитална пушилня за месо с 6 полици BRADLEY SMART SMOKER

Позволяващ професионално опупшване на вашите специалитети с минимални усилия, опушвач BRADLEY SMART SMOKER е уникалното устройство, което може да се управлява чрез Bluetooth.

BRADLEY SMOKER
Цена 2 250.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички