Филтрирай
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Барбекю на ремарке

Барбекю - Ремарке → Цени ⋆ Коледжиков

Какво е барбекю ремарке?

Готови ли сте да изоставите готвенето за партита зад гърба си. Барбекю-ремаркета са тук, за да Ви помогнат да поемете по нов път. Може би сте мечтали да превърнете хобито си в професия, като състезателно готвене, кетъринг за събития на открито или ресторантьорство. В koledzhikov.bg ще намерите барбекю-ремарке с една, две и дори три камери за готвене и опушване на месо и хранителни продукти. Барбекю-опушвачи са достатъчно компактни, за да се теглят от автомобил, маневрени са и могат да се побират на тесни пространства. С едно барбекю-ремарке може да изхранвате стотици гладни. С барбекю-опушвачи YODER SMOKERS ще завладеете мечтите на опиталите от сочно приготвеното месо.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазина може да пазарувате без да правите регистрация. За целта използвайте опцията “Бърза поръчка” или оформете поръчката си като гост. Друг начин да пазарувате без регистрация е като изпратите своята поръчка по имейл или в лично съобщение на Facebook-страницата ни. 

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми, обслужващи територията на страната. В някои случаи може да разчитате и на наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Потвърдена поръчка се доставя от 1 до 3 работни дни. Този срок не важи само за продуктите, за които е необходимо производствено време. Тогава може да очаквате поръчката си до 30 работни дни. Може да получите по-точна информация за конкретния случай от наш консултант. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Ремаркета барбекю"?

В момента не разполагаме с налични барбекю ремаркета. Може да направите запитване за цена на посочените по-долу контакти за връзка. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

На Ваше разположение сме от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа и в събота от 9:00 до 14:00 часа. 

Може да се свържете с нас:

  • По телефона 

Магазин във Варна: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90 

Магазин в София: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

  • На E-mail: varna@kol-bg.com, sofia@kol-bg.com
  • Във Facebook-страницата ни 
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички