Филтрирай
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Барбекю на ремарке

Барбекю - Ремарке → Цени ⋆ Коледжиков

Там където партито не спира, професионално барбекю - ремарке

Готови ли сте да изоставите готвенето за партита зад гърба си. Барбекю-ремаркета са тук, за да Ви помогнат да поемете по нов път. Може би сте мечтали да превърнете хобито си в професия, като състезателно готвене, кетъринг за събития на открито или ресторантьорство. В koledzhikov.bg ще намерите барбекю-ремарке с една, две и дори три камери за готвене и опушване на месо и хранителни продукти. Барбекю-опушвачи са достатъчно компактни, за да се теглят от автомобил, маневрени са и могат да се побират на тесни пространства. С едно барбекю-ремарке може да изхранвате стотици гладни. С барбекю-опушвачи YODER SMOKERS ще завладеете мечтите на опиталите от сочно приготвеното месо.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазина може да пазарувате без да правите регистрация. За целта използвайте опцията “Бърза поръчка” или оформете поръчката си като гост. Друг начин да пазарувате без регистрация е като изпратите своята поръчка по имейл или в лично съобщение на Facebook-страницата ни. 

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми, обслужващи територията на страната. В някои случаи може да разчитате и на наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Доставката за поръчки на стойност над 250 лв. е безплатна. В останалите случаи цената се определя от тарифния план на избрания от вас куриер. 

В какъв период ще получим продуктите?

Потвърдена поръчка се доставя от 1 до 3 работни дни. Този срок не важи само за продуктите, за които е необходимо производствено време. Тогава може да очаквате поръчката си до 30 работни дни. Може да получите по-точна информация за конкретния случай от наш консултант. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Ремаркета барбекю"?

В момента не разполагаме с налични барбекю ремаркета. Може да направите запитване за цена на посочените по-долу контакти за връзка. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

На Ваше разположение сме от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа и в събота от 9:00 до 14:00 часа. 

Може да се свържете с нас:

  • По телефона 

Магазин във Варна: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90 

Магазин в София: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

  • На E-mail: varna@kol-bg.com, sofia@kol-bg.com
  • Във Facebook-страницата ни 
Барбекю-ремарке YODER SMOKERS Custom Trailer

Yoder Smokers работи с банки, университети, ресторанти, заведения за обществено хранене, сдружения с нестопанска цел и различни клубове за проектиране и изграждане на перфектни мобилни системи за готвене, според техните изисквания.

YODER SMOKERS
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички