Филтрирай
Цена
1150лв.2350лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Електрически опушвачи за месо

Пушилни за месо и риба на ток ⋆ Барбекю опушвач ⋆ Коледжиков

Какво е електрически опушвач за месо и риба?

Опушвачите на ток представляват уред за опушване на месо. Те автоматизират процеса на готвене. Принципът им на работа е прост. Дигиталните опушвачи приготвят храна, посредством дим, позволявайки прецизна настройка на неговата температура и количество. Работата с пушилня за месо на ток е също толкова лесна, колкото с обикновена фурна. При опушване с дигитална пушилня, не е необходимo да следите и контролирате дима, изисква се само да направите правилната настройка спрямо вида месо и желания ефект по Ваш вкус.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков създаването на профил не е задължително. Може да пазарувате като гост или да използвате опцията “Бърза поръчка без регистрация”, при която наш консултант ще се свърже с Вас до края на работния ден.

Какви са начините за доставка?

Ако не можете да вземете поръчката си от физически магазин Коледжиков, ще я доставим с куриерска фирма или чрез наш разнос. Може да изберете конкретен адрес или да посочите офис на куриер.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стараем се доставяме възможно най-бързо потвърдените поръчки. Стандартният срок е от 1 до 3 работни дни. Изключение правят всички машини и оборудване, за които е необходимо производствено време. Тогава срокът на доставка може да се удължи до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Електрически опушвачи"?

В продуктовия асортимент на магазин Коледжиков ще намерите електрически опушвачи на цени от 1200 до 1500 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас:

  • По телефона
  • По e-mail
  • Във Facebook-страницата ни

Работното ни време от понеделник до петък е от 9:00 до 18:00 часа и в събота - от 9:00 до 14:00 часа.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички