Филтрирай
Цена
109 лв. 1410 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Акумулаторни резачки за дърва

Акумулаторни резачки за дърва | Леки и компактни | Коледжиков

Акумулаторни резачки за дърва

 

По отношение на дизайн, размери и мобилност модерните акумулаторни резачки на дърва са ненадминати. Те могат да се използват за всичко - от отсичане на дървета до рязане на дървени трупи за огрев. В днешно време, както любители, така и професионалисти използват акумулаторен трион, за да изпълняват бързо и ефективно всички тези трудни по своята същност задачи.

Днес безкабелните верижни триони са отлична алтернатива на традиционните бензинови и електрически дърворезачки. 

 

Предимства на качествения акумулаторен трион за дърваВисока производителност 

Този верижен трион за дърва работи с батерия, но това не бива да буди у вас скептицизъм по отношение на неговата мощност или производителност. Продължителността му на работа достига 60 минути и дори повече при 

обичайна употреба с умерена интензивност и в зависимост от капацитета на батерията, с която е оборудван. 

Резервна батерия 

Ключово предимство на една резачка на батерии е, че може да не прекъсвате работата си, ако предварително се снабдите с резервна батерия. Докато едната се презарежда, можете спокойно да продължите рязането. 

Ниско ниво на шум, липса на миризми и вредни изпарения

Предпочитайки акумулаторен трион, получавате машина, която работи тихо, не генерира миризма или вредни изпарения. Подходящ е за използване в затворени помещения или затворени комплекси.

Евтина поддръжка 

Тъй като тази резачка за дърва няма карбуратор, свещ или горивен резервоар, поддръжката й изисква минимум разходи. Няма нужда да проверявате дали двутактовата смес е прясна, или не, защото тя не използва такава. 

 

Изберете своя акумулаторен трион от koledzhikov.bg - вносител и разпространител на акумулаторни резачки AL-KO и GreenWorks за България. В нашия онлайн магазин ще намерите още продукти на марките HITACHI, HUSQVARNA, MAKITA, McCULLOCH, STIHL и WOLF GARTEN.

Още за вашата градина:

Кастрачки за клони

Храсторези и ножици за жив плет

Листосъбирачи и духалки

Акумулаторна резачка за дърва с батерия и зарядно HUSQVARNA 120i

Акумулаторна резачка за дърва HUSQVARNA 120i е достатъчен да покрие целия обем на работа, която се извършва в едно частно домакинство.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 797.00 лв. Цена 741.21 лв.
  • -7%
Акумулаторна резачка за дърва с батерия и зарядно STIHL MSA 140 С-BQ

Рязането на изсъхналите клони дава нов живот на дърветата, за това е важно то да се прави редовно. С верижен трион STIHL MSA 140 С-BQ всичко това ще бъде лесно.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 780.00 лв. Цена 725.40 лв.
  • -7%
Акумулаторна резачка за дърва HUSQVARNA Т535i XP

Акумулаторна резачка за дърва HUSQVARNA Т535i XP притежава икономичен режим на батерията, осигуряващ по-продължителна работа и двигател с безчеткова технология, с до 25 % по-висока ефективност спрямо по-старите модели с четки.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 988.00 лв. Цена 918.84 лв.
  • -7%
Акумулаторна резачка за дърва STIHL MSA 161 T

Акумулаторна дърворезачка STIHL MSA 161 T има много ниски шумови нива, дава висока производителност и разполага със спирачка QuickStop Super за бързо спиране на движението на веригата.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 728.00 лв. Цена 677.04 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички