3-те най-добри марки за верижни триони в световен мащаб

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

Моторните верижните триони са полезни инструменти, които правят рязането на големи парчета дърво по-лесно, по-бързо и по-удобно от колкото с ръчен трион. Те са преносими, електрически или бензинови резачки използва набор от зъби на въртяща се верига, която се движи бързо, за да нарязва дебели или големи парчета дърво или понякога лед. За да намерите най-добрата резачка, трябва да проверите различните производители, които ги предлагат. В тази статия ще изброим трите най-добри марки, които произвеждат надеждни и функционални верижни триони, всички от които със сигурност ще дадат резултатите, от които се нуждаете.

 

STIHL

Подкрепена с 90-годишен опит в тази област, Stihl е компания, която произвежда главно триони с основен принцип за „облекчаване на работата на хората сред природата“. Тъй като нейният собственик, Андреас Щихл, прави първата си резачка през 1926 година, компанията му се е превърнала в разпознаваема марка, както от професионалисти, така и от любители на верижните триони. Като компания, добре запозната със своите верижни дърворезачки, тя прави големи крачки с различни иновации, които помогнат на продукти да станат по-популярни и надеждни. Някои впечатляващи постижения в технологията на верижните триони са центробежният съединител, антивибрационната система, спирачната система на веригата. Всичко това прави моторните триони STIHL по-силни, по-трайни, функционални и по-безопасни. Известни верижни триони са STIHL MS 251, който се вписва най-добре за собствениците на жилища, благодарение на неговата приложима мощност и гъвкавост в използването, и STIHL MS 271 за професионалисти със своята голяма мощност и лекота на използване.

STIHL MS 251STIHL MS 271

 

 

 

HUSQVARNA

Като един от основоположниците в производството на верижни резачки, HUSQVARBA несъмнено е марка, която трябва да разгледате при избор на трион. От 329 годни компанията произвежда всевъзможно оборудване, постепенно изграждайки името си. Три века на научни изследвания, разработки и удовлетвореност на клиентите са направили HUSQVARNA сила, с която трябва да се съобразява всеки. Верижните триони, като част от арсенала на марката, получават същото отношение и развитие съвместно с останалите продукти. Някои забележителни нововъведения са Low-Vib технологията за намаляване на вибрациите, центробежна система Air Injection за почистване на въздуха и TrioBrake. Всички спомагат за функционалност, удобство и безопасност на верижните триони. Най-забележителните инструменти на HUSQVARNA са 455 Rancher за домашни потребители, които искат силна и отзивчива верижна дърворезачка, 536Li XP с акумулаторно захранване, а за професионалисти, които искат специализирана производителност, ефективност и висока мощност има 550 XP.

HUSQVARNA 455 RancherHUSQVARNA 536Li XPHUSQVARNA 550 XP

 

 

 

Black & Decker

С повече от 100 години в сферата градинска и горска техника, Black & Decker също е подкрепена с вековна мъдрост. След създаването на компанията през 1910 година, тя продължава своето наследство, иновации и създаване на различни продукти, включително верижни триони. Тъй като компанията си партнира със Stanley, тя произвежда голям брой продукти всяка година. Те се гордеят с 1000 нови артикула всяка година. Някои забележителни характеристики на техните триони включват опъване на веригата без инструменти, автоматична система за омасляване и акумулаторна система за захранване с дълготрайни литиеви батерии, всички от които предлагат производителност и ефективност. Най-популярните верижни триони от Black & Decker са GK1000 и неговия иновативен и уникален дизайн, който предлага огромна мощност и безопасност, докато се използва, GKC3630L20, който предлага огромна мощност, която може да бъде възложена за дълги периоди на употреба.

Black & Decker GK1000Black & Decker GKC3630L20

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички