Blue Bird Industries - Италианска марка за градината и земеделие

Публикувано: 2023-11-27 06:36:48
Категории: Градинска техника Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

акумулаторна резачка блу бърд италия

Откакто предлагаме продукти на италианската марка Blue Bird Industries, все повече се уверяваме в качествата им. Добре познати на клиентите ни са моделите BLUE BIRD CS 22-04 и BLUE BIRD CS 22-06 (акумулаторни резачки), BLUE BIRD PS 22-23 (лозарска ножица), BLUE BIRD LT SD 150-98 (тракторна косачка) и много други. Затова смело разширяваме асортимента, който е впечатляващо голям. За да добиете представа за него, нека ви го представим. 

Какви продукти произвежда Blue Bird Industries? 

В продуктовата гама на италианската компания ще откриете разнообразие от машини и аксесоари за градината, горското стопанство и земеделието. Те са подходящи за използване както от професионалисти, така и от любители без опит и познания. Най-новата продуктова серия са модели, захранвани от дълготрайни литиево-йонни батерии. 

Градинска техника Blue Bird

В магазини Коледжиков може да видите едни от най-популярните продукти на Blue Bird у нас - косачките за трева. Те са няколко типа:

Бензинови самоходни косачки 

Разнообразието от косачки ще отговори на нуждите на различни потребители. Гамата от базови модели впечатлява с лесно управление, което ги прави подходящи за домашни градини и площи до 500 кв. метра. На свой ред самоходните косачки със стоманен или алуминиев корпус осигуряват висока надеждност и качество на косене във всякакви ситуации. Те са подходящи за самоходна косачка blue birdплощи до 3000 кв. метра. Супер професионалните модели са с тристепенна скоростна кутия.

Всички косачки Blue Bird са оборудвани с централно регулиране на височината на косене и кош за събиране на трева. Някои от тях се предлагат със специалната конфигурация „3 в 1“, която ви позволява да избирате между 3 различни начина за работа с тревата - събиране в кош, странично изхвърляне и мулчиране. Стабилната платформа и надеждните колела осигуряват изключителна здравина и баланс на косачките. Цялата необходима мощност се осигурява от престижните двигатели на Briggs & Stratton и Honda.

Тракторни косачки 

Друг топ продукт на BLUE BIRD, в чиито достойнства неколкократно се увериха нашите клиенти, са тракторните косачки. Предлагаме няколко модела, които се различават по характеристики, за да отговорят на потребностите на работещите в сферата на озеленяването. Тракторните косачки BLUE BIRD се предлагат с два режима на изхвърляне: задно и странично с възможност за мулчиране. За всички модели височината на косене се регулира в 7 различни позиции, а корпусът е изработен от стомана. Косачките са оборудвани с хидростатична трансмисия, която дава пълен контрол на скоростта. Имат фарове и регулируема седалка. 

Косачки за висока трева 

Косачките за висока трева Blue Bird са предназначени за поддръжка на големи площи с груба и ниска храстовидна растителност. С тях може да косите по хълмове и сложни терени. Оборудвани са с големи колела, които ги правят пъргави и маневрени. 

тракторна косачка blue birdПрофесионални косачки за трева 

В продуктовия асортимент на италианската марка ще откриете и професионални косачки тип ZTR 50 PRO. Те са подходящи за обработка на големи терени като паркове или обществени градини. Съкращават съществено времето за косене, благодарение на своята мощност, скорост и маневреност при движение.

Моторни коси

При моторните коси BLUE BIRD отделят специално внимание на безопасността, комфорта и качеството. Машините се отличават и с ниско ниво на вибрации и по-тиха работа. 

Мултифункционални уреди

В един момент много наши клиенти разбират колко практични са мултифункционалните градински уреди. Те представляват база, на която може да закрепите удължител с различна функция. Това може да бъде резачка, моторна коса, храсторез, тресачка или нещо друго. 

Храсторези

Храстите в градината е добре да се поддържат в оптимално състояние. За целта може да използвате храсторезите BLUE BIRD. Те са оборудвани с качествени двигатели и остриета, които режат чисто и бързо. В допълнение към това дизайнът на машините е съобразен с това да е максимално комфортен на потребителите. 

Въздуходувки

Много пъти сме ви споделяли колко разнообразни приложения имат въздуходувките. Ако сте почитатели на италианската марка, може да се доверите и тази продуктова група. Духалките за листа BLUE BIRD се предлагат с двутактов двигател или с литиево-йонна батерия. 

Ножици за храсти 

мини акумулаторен верижен трион blue birdС цел да бъдат удобни за използване от потребителите духалките за листа, моторните коси, косачките, храсторезите и ножиците за храсти BLUE BIRD работят с една и съща батерия. С тях можете да оформяте и да извършвате довършителни работи.  

Верижни триони

Гамата от верижни триони BLUE BIRD се отличава с надеждност, качество, производителност и лесно използване. Тя може да се използва за различни приложения. Предлагат се както бензинови модели, така и акумулаторни. 

Дробилки за клони

Дробилките са подходящи за всеки, който иска бързо да натроши клони и друга сравнително едра растителност. Големината на фуниите позволява удобно да зареждате машините, за да поддържате непрекъснат процес на работа. 

Резачки за клони и храсти

Разнообразието от резачки за клони и храсти BLUE BIRD е едно от нещата, които веднага ни направиха впечатление като търговец с над 30-годишен опит. Може да се запознаете с тях в магазина ни. Вниманието ви заслужават безспорно модели като CS 22-04, PS 22-32, PS 22-32C и PS 22-38, които може да се дооборудват с удължител. Скачването на елементите стават посредством Bluetooth и позволява да достигате до растителност на височина 2 метра. 

Цепачки за дърва

Цепачките BLUE BIRD са подходящи за домашна и професионална употреба. Разнообразието от вертикални и хоризонтални модели позволяват да се постигне производителност до 8 тона. 

Земеделска техника Blue Bird

Италианската кухня е неразривно свързана с маслините и зехтина. Затова не е никаква изненада, че компанията произвежда и уреди за този земеделски сектор. В продуктовия ѝ асортимент ще откриете различни машини за брулене на маслинови дървета и събиране на плодовете. На разположение на лозарите са още и ножици за резитба

Машини за обработка на почвата Blue Bird

Blue Bird предлага и богат избор на свредели за земя, мотофрези, мулчери и мини багери. Общото между тях са отличителният дизайн и качеството на изработка, което гарантира на потребителите продължителна употреба и конкурентна производителност.

И още нещо в заключение

В заключение, след като ви представихме продуктовата гама на италианската марка, струва си да подчертаем, че тя е известна по света с разнообразието си от моторни помпи, които са оборудвани с японски двигатели Honda или Koshin. Компанията предлага още широк избор на двутактови двигатели. В тях тя влага опит, натрупан с над 30 години в бизнеса. В наши дни те се използват в различни сфери - индустрията, строителството, селското стопанство и др. 




Може би се интересувате още и от:

RYOBI - акумулаторна техника за градината и дома

Holzkraft - качествени машини за професионалисти

Серията Greenworks 24V - удобство, гъвкавост и икономичност

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание