RYOBI - акумулаторна техника за градината и дома

Публикувано: 2022-05-30 06:46:12
Категории: Градинска техника Rss feed , Електро и пневматични инструменти Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

машини риоби

Марката Ryobi е създадена с мисъл за околната среда и предлага практични решения на ежедневните потребности на човека. Достатъчно е да хвърлите бегъл поглед на продуктовия й асортимент в магазин Коледжиков, за да се убедите в това. Компанията присъства в над 140 страни и постоянно усъвършенства продуктите си

Каква марка е Ryobi (Риоби)? 

Компанията Ryobi е създадена през 1943 г. в Япония. Тогава тя произвежда висококачествени отливки за японската индустрия. Постепенно разширява портфолиото си с проектиране и производство на печатни машини, инструменти и спортно оборудване. У нас е популярна с принадлежностите за риболов и стремително печели доверието на потребителите с богатата си гама строителни и градински инструменти - прободни триони, бормашини, винтоверти, ъглошлайфи, тримери за трева, косачки, резачки за дърва и много др. 

Днес Ryobi, подобно на марките AEG и Milwaukee, принадлежи на концерна TTI - световен лидер в областта на разработването, производството и продажбата на електроинструменти, металообработващи (шмиргели, настолни и колонни бормашини, циркуляри за метал) и дървообработващи машини (абрихт Щрайхмус, циркуляри за дърво, шлайф машини, оберфрези, рендета и банцизи), а също така почистваща техника и уреди за домашно, професионално и промишлено използване. 

Напредничави технологии 

Машините Ryobi са създадени по високи стандарти за качество, надеждност и производителност. Една от системите, които отбелязват истински пробив в отрасъла и удържат на теста на времето, е прословутата система ONE+ (18V). Характерно за нея е, че всички инструменти в нея могат да работят с една батерия. Този подход към разработването и подобряването на продуктите Ryobi продължава и днес. Така, дори да сте купили инструмент ONE+ преди 10 години, днес той може да се използва с най-новите и по-мощни акумулатори ONE+. 

Друга полезна за потребителя технология е патентованата електронна система за бързо стартиране на бензиновите машини Ryobi с помощта на вградена 12V батерия TouchStart. С нейна помощ стартирането на моторните инструменти на марката изисква само натискане на едно копче. 

инфраред риоби

Продуктова гама 

В магазин Коледжиков може да се запознаете в детайли с най-доброто от продуктите на Ryobi. Компанията се е постарала да предложи практични уреди за различни сфери на живота. Сред тях няма как да не откриете нещо, което да ви вдъхнови да стартирате хоби проект, да почистите по-ефикасно и бързо дома и градината или пък да допълните инструментариума си на професионалист дърводелец, автомонтьор, градинар или т.н. 

Хоби работилница

С безкабелните инструменти на Ryobi може да се развихрите в творческите проекти. В асортимента на марката има няколко серии с иновативни и удобни за използване продукти, с които ще реализирате по-бързо идеите си. Сред тях са пистолети за горещ силикон, акумулаторни поялници, пистолети за горещ въздух, въздуходувки, винтоверти, акумулаторни отвертки, мултифункционални инструменти - шлифовалки и др. 

електроинструменти риоби

Подобрения по дома 

Ремонтите у дома са неизменна част от живота. Те са инвестиция в по-красива и уютна среда. С електроинструментите Ryobi разполагате със съюзник във всяко едно начинание - от поставянето на лавица до измайсторяването на библиотека, масичка или пък друг проект - например в градината. На разположение имате богата гама винтоверти, перфоратори, гайковерти, бормашини, зегета, виброшлайфи, такери, ексцентършлайфове, пистолети за боядисване, машини за рязане на плочки, шлайф машини за дърво и др. 

За колата 

С Ryobi ще имате колата си в топ форма. Компанията предлага продукти за поддръжка на интериора и екстериора. Те са удобни за употреба, компактни и надеждни, когато ви се наложи да ги използвате. 

В продуктовия ни асортимент може да закупите поялник, пистолет за горещ въздух, пистолет за гресиране, ръчна мини прахосмукачка, акумулаторен компресор за въздух, тресчотка, led лампа и друг друг инструмент на марката. 

прахосмукачка риоби

Почистване 

Чисти подове, мебели и стъкла - с акумулаторните почистващи машини Ryobi поддържането на ред и чистота е удобно и лесно. Марката предлага широка гама продукти за почистване на дома, двора, колата и др. 

Вземете като пример RYOBI RY18PCB-0 SOLO и RYOBI R18CPS-0 SOLO. 

RYOBI RY18PCB-0 SOLO е практичен уред за почистване и измиване с четка, с който лесно може да поддържате чисти терасата и други площи. С него ще забравите обичайното търкане, ненужното навеждане и умората. С помощта на телескопична дръжка може да регулирате дължината на уреда и да работите комфортно. 

RYOBI R18CPS-0 SOLO на свой ред ще се хареса на всеки, който иска с минимум усилия да поддържа блестящо чисти душ кабината, ваната, кухненските смесители, вратите, пейките, оградите и др. С този уред може да почистите колата или дъното на надуваем басейн. Той е перфектният помощник за почистването на плочките в банята. 

В онлайн магазин Коледжиков може да разгледате подборно продуктовия асортимент от почистващи машини Ryobi. Предлагаме акумулаторни и електрически водоструйки, метачни машини, подопочистващи машини и акумулаторни прахосмукачки. При специализираните почистващи машини ще откриете модели за почистване между павета и камъни. Те са отлично решение за павирани повърхности в градината и около къщата. Отстраняват мъхове, трева, плевели и дребни боклуци.  

В градината  храсторези риоби

Акумулаторната градинска техника Ryobi с напрежение 18V и 36V е удобна за използване, надеждна и производителна. Тя е модерна екологична алтернатива на бензиновите градински уреди и ви осигурява достатъчно време за работа, запазвайки мобилността и комфорта от опита с бензинови резачки, тримери за трева, косачки, кастрачки и т.н. 

За да отговори в пълна степен на нуждите на своите клиенти в цял свят, Ryobi е осигурила широк спектър от градинска техника

За поддръжка на тревата 

  • косачка за трева 
  • тример за трева
  • аератор

За поддръжка на дървета, жив плет и храсти 

  • кастрачка за клони
  • храсторез
  • резачка за дърва
  • дробилка за клони

За отглеждане на култури мотофреза риоби

  • сеялка
  • пръскачка
  • мотофреза

За почистване на затревени и асфалтирани площи 

  • духалка за листа
  • листосъбирач

Защо да купим машина Ryobi от магазин Коледжиков? 

Портфолиото на Ryobi е богато на акумулаторни, електрически и бензинови машини, които намират приложение в различни сфери на живота. Марката заслужава вниманието ви като част от концерна TTI и посвещението, с което разработва всеки един продукт. Тя не просто следва, а създава тенденции на пазара на градински, почистващи, металообработващи и дървообработващи машини. 

В магазин Коледжиков може да следите най-новите продукти Ryobi на нашия пазар и да пазарувате изгодно. Поддържаме в наличност разнообразие от аксесоари и консумативи, за да можете дълги години да използвате техниката. 

Нашите търговски консултанти са добре запознати с възможностите на машините Ryobi и могат да ви дадат ценни съвети, мнения и препоръки, базирани на дългогодишния си опит в продажбата и обслужването на продуктите. 

Марката Ryobi е избор на милиони градинари, професионални майстори, хоби строители и творчески натури в над 100 държави в цял свят. Тя има какво да предложи и на вас. 



Полезно четиво:

Най-добрата акумулаторна резачка: съвети при избор

Инструментите, нужни на всеки домашен майстор

Фирма Коледжиков - най-добрата градинска техника

Телфер - сфери на приложение и основни характеристики при покупка

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание