Фирма Коледжиков - най-добрата градинска техника

Публикувано: 2021-08-30 09:25:04
Категории: Градинска техника Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

градинска техника хускварна

Фирма Коледжиков - история, мисия и визия

Животът и обработването на земята са неразривно свързани. Имат нужда едно от друго. За да вървят напред, те изискват качествена техника. През 1991 г. във Варна отваря врати първият магазин на фирма Коледжиков ЕООД

Нейн основател е инж. Иван Коледжиков. Във фокуса на компанията тогава са почвообработващите машини (мотофрези, мотоблокове), фуражомелките, доилните агрегати и др. За да се затвори кръгът от услуги и продукти, са създадени още складова база и сервизен център.

Годините след създаването на фирма Коледжиков са период на учене, изпитание и утвърждаване

Да спечелиш доверието на потребителя е трудоемка задача, но реалистична, когато мисията ти е:

  • да предлагаш качествени машини
  • да бъдеш от помощ със своите експертни познания 
  • да осигуряваш надеждна сервизна услуга 

В хода на този процес продуктовото портфолио на магазина сериозно се разраства. Българският потребител жадува за разнообразна техника, която е важна за неговия бизнес и личен живот. В асортимента влизат световно утвърдени марки като Щил, Хускварна, Хюндай, Хонда, Briggs&Stratton, Сузуки, Пулан (Poulan), Булгар, Фема, Спарки, Пуберт, Терем, Роси и др.

През 2006 г. интернет вече е набрал популярност у нас и логично инж. Коледжиков прави стъпка напред - създава фирмен онлайн магазин, в който може да пазаруват клиенти от цялата страна. Година по-късно компанията започва да внася и дистрибутира машини на марките Сибиряк и Нева от Русия, Оскар Строителна техника от Турция и други.

През 2008 г. Коледжиков ЕООД отваря магазин в София, заедно със собствен склад и сервиз. 

Днес компанията разполага с огромна продуктова гама, два отлично обучени екипа от търговски консултанти във Варна и София, складове и сервизни центрове, обслужващи цялата страна. Тя работи директно с над 45 фабрики и производителя от цял свят и постоянно се развива, за да бъде в крак с потребностите на своите клиенти. 

С какво можем да ви спечелим? 

Всеки потребител иска най-добрата градинска техника на пазара. Ние можем да я предложим. Най-добрата обаче не означава, че трябва да бъде задължително най-скъпата. 

Често сме ви споделяли, когато ви даваме съвети как да направите информиран избор при покупка на мотофреза, генератор за ток, помпа за вода, пясъкоструйка или пък строителна техника, че най-скъпите машини не са за всеки

градинска техника риоби

Продуктовият асортимент се дели условно на няколко класа и това не е случайно. Разбира се, не е забранено да изберете машина, която може много повече от това, за което ще я използвате. Лош вариант обаче е да работите с модел, който няма нужните качества, производителност и прецизност

За да ви предлагаме най-добрата градинска техника на българския пазар, ние се позоваваме на дългогодишния си опит и познанията си. Във всяка категория продукти ще откриете подбор на нисък, среден и висок ценови клас машини, дело на производители от цял свят. 

Имаме модели за любители и за професионалисти. Уверени сме в техните качества и поради това след 30 години работа в сферата на търговията с градинска, строителна, металообработваща и дървообработваща техника може да се похвалим с това, че сме директен вносител на повече от предлаганите в магазините ни продукти

Зад обещанието да ви предложим най-добрата градинска техника стоят фактори като:

  • добре обучени търговци, с които може да се консултирате преди и след като направите покупка. Те ще ви помогнат да се ориентирате сред широкия асортимент и да изберете онзи модел, който отговаря на ценовия бюджет, който сте си задали, или целите, които искате да постигнете. 
  • сервизно обслужване за цялата страна. Фирма Коледжиков разполага с добре разработени оторизирани сервизи в София и Варна, в които работят квалифицирани сервизни техници. 
  • богат избор на машини 
  • перфектно обслужване. В магазина ни ще получите не само ценни съвети за интересуващите ви машини, но и персонално отношение. Всеки наш търговец подхожда с разбиране към подадените заявки за поръчка. 
  • Той е готов да прецени вашия избор, да ви разкаже повече за него и да ви насочи към друг, ако той е по-подходящ. Стремим се да отговаряме в най-кратък срок на вашите запитвания, за да може да получите желания продукт бързо, надеждно и на указания от вас адрес за доставка. 
  • гаранция, допълнителна гаранция и удължена гаранция 
  • достъпни цени 

Темата за цените е многопластова. Едно е сигурно - важно е да си даваме сметка за какво даваме парите си. Една от мисиите на фирма Коледжиков е да предлага качествена градинска техника на изгодна цена. 

Съвременният пазар е силно конкурентен. В такива условия се оцелява, предлагайки на клиента продукт, който има стойност. Ние сме постигали точно това. 

градинска техника

Купувайки продукт от нас, вие получавате цялостно обслужване - консултации, съвети, инструктаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване, профилактични прегледи. С програмата ни за допълнителна гаранция може да разчитате на още по-дълъг експлоатационен срок на вашите машини

Защо да изберете фирма Коледжиков? 

Ние сме компания, която не просто продава продукти и услуги. Стоим зад всяка една реализирана продажба с внимание, ангажимент и отговорност. Купувайки градинска техника от магазините ни в София и Варна, може да разчитате на нашата политика на обслужване, която сме градили три десетилетия



Полезно четиво:

Представяме ви косачките за висока трева GRILLO CLIMBER 4x4

Какво е аератор и как се използва?

Идеалната моторна пръскачка за лозе, овошки, култури и срещу комари

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание