Моторни пръскачки за лозя, овошки и култури

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

Всяка година хората предприемат различни мерки в борбата с насекоми и вредители по лозя, овошки и различните култури по обработваеми земи. Комарите правят хората нещастни. Какво ще стане, ако можете да намерите ефективен начин да контролирате популацията им около дома си, без да харчите цяло състояние? Тук е мястото, където се намесват моторни пръскачки тип раница против насекоми.

Моторна разпръсквачка изпраща мъгла от химикали, които ще покрият напълно Вашия двор за да премахнат всякакви вредители. Лесно преносими и леки тези моторни пръскачки могат да се използват от всеки. Изключително ефективни на големи площи, повечето от тях са в състояние да отблъскват и убиват комари в продължение на дълги часове, което означава, че можете да излезете във Вашия двор и да се насладите на любимото си барбекю или на свободното време край басейна, без да се налага да се притеснявате, че може да има кръжащи насекоми.

Дали мъгла произведена от моторна разпръсквачка е по-добра от капани за насекоми? Тези капани работят бавно. Работата на бензинови пръскачки е да ги елиминира мигновено и на място. Капаните са предназначени за дългосрочно контролиране, докато моторни пръскачки не се бавят. Просто убиват насекоми и пречат да се появят с часове.Ефективният контрол означава спокойствие и висок добив на краен продукт.

Обекти за третиране

Основните места за пръскане против насекоми са тези, в които се укриват и почиват. Това са гъсти почвени растения, при големи храсталаци или при дърветата. Не пренебрегвайте местата за отдих, веранди, навеси и тераси. Обърнете специално внимание и на сенчести, влажни зони, които предпочитат тези досадни комари. Уверете се, че спазвате указанията за смесване и прилагане на препарати, които използвате.

 

Когато се нуждаете от повече мощност, отколкото на ръчна пръскачка, но искате същата мобилност, тогава отговорът е бензинова моторна пръскачка STIHL SR 200.

Лека, лесна за използване и на добра цена тази раница разпръсквачка на препарат предлага отлична преносимост, лесно стартиране и удобство по време на работа. Ергономичният дизайн на моторна пръскачка STIHL SR 200 помага на потребителя да работи комфортно за по-дълги периоди от време. Лекият двигател с обем 27.2 куб. см е с ниски вредни емисии на отработени газове и до 20% по-икономичен от конвенционалните двутактови, което намалява общите разходи.

Моторна пръскачка STIHL SR 200 дава професионални резултати идващи от лек и компактен пакет. Дръжката с джойстик е за лесно използване с една ръка, има вградена бутон на дроселната клапа за потока от течност, което осигурява отличен контрол над скоростта и обхвата на разпръскване.

Проектиран за течни препарати, STIHL SR 200 е идеален за премахване на комари, както и за пръскане на торове, хербициди и пестициди на малки дървесни ферми и лозя. Включени са три прегради за широки, насочени и разделени спрейове. Тази моторна пръскачка има допълнително устие на задната плоча, за да предотврати случайно разливане на течност върху при пълнене. Недопускане на навлизане на замърсявания и отломки в резервоара за препарат също е предвидено от STIHL.

 

Предимства:

 

- Леко тегло - Най-леката пръскачка на пазара
- V-образен резервоар за гориво, който осигурява дълъг срок на работа и голяма капачка за пълнене
- Нисък център на тежестта
- Защита от разсипване
- Ниски вибрации - 4-точкова пружинна антивибрационна система
- Добре подплатени презрамки за отличен комфорт на потребителя
- Управлението на дросела и пръскането се задейства с една ръка
- Разпръскване на разстояние: Вертикално 5.5 метра / Хоризонтално 9 метра

 

 

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички