Мотофрези GRILLO. Защо да им се доверим?

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

Широката гама от мотофрези GRILLO задоволява нуждите, както на селското стопанство, така и в градинарството.

 

Първата мотофреза на GRILLO е произведена през 60-те години. Оттогава насам са се появили много други модели. Италианският производител непрестанно търси иновативни решения, за да направи своите бензинови мотофрези по-ефективни и по-надеждни, по-безопасни и лесни за използване, подходящи за задоволяване и на най-взискателните потребители.

 

 

 


Мотофрези GRILLO са подходящи за обработка на много твърди и каменисти почви на значителна дълбочина. Като правило, винаги обърнете шпората на предната част, за постигане на по-добър резултат, избягвайки прилагането на прекомерни усилия. Минавайки веднъж върху почвата се разрушава повърхностната кора, а последващо преминаване позволява обработването на пръстта в дълбочина. За да се постигне по-голяма дълбочина на обработка е необходимо да се отстранят страничните дискове. Мотофрези GRILLO 2500, 3500, 11500 са особено подходящи за ефективна и лесна работа на склонове.

 

 

 

 

 

Потребителят може да регулира дълбочината на обработката, като прилага повече или по-малко натиск върху шпората и регулира височината ѝ. Ако шпората е настроена на по-висока позиция, балансът на машината се премества напред, така че ще се движи лесно и следователно няма да работи в голяма дълбочина. Обратно, ако шпората се регулира в по-ниско положение, това ще позволи по-дълбоко обработване на почвата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Страничните дискове са необходими за балансиране на мотофрезата и за маркиране на обработваната площ. При работа върху по-меки почви се препоръчват странични дискове, за да се предотврати покриването на обработваната почва от новите растения и увреждане на корените им. При меки почви страничните дискове осигуряват на мотофрезата оптимален баланс, позволявайки ѝ да се движи напред равномерно, без да се окопава в пръстта.

 

 

 

 

Бензинови мотофрези  GRILLO Princess MP3 PRO, 2500, 3500 и 11500 имат двойни отвори, за да се монтират мотичките на 90 °, образувайки спирала. Монтажа по точно този начин е особено препоръчителен за твърди, каменисти и мокри почви, за да се предотврати окопаване. По този начин остриетата се вкопават в почвата с по-голяма сила, за да рзрохкат повърхностната кора. Мотичките, които са оформени като спирала, са по-ефективни  и при меките почви, тъй като осигуряват по-добра подвижност на мотофрезата и следователно позволяват равномерно придвижване напред.

 

 


Всички продукти на GRILLO са проектирани и изработени така, че да запазят продуктивността си в продължение на много години. Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с висок стандарт. Рамката, кормилото, ръкохватките, трансмисията, зъбните колела са изградени от GRILO с помощта на премиум материали и модерни технологии. Всичко това, за да се постигне високо ниво и 100% контрол на качеството.Всички мотофрези на BRILLO се сглобяват и се тестват внимателно от специализиран персонал. Финалната проверка включва пускане на двигателя, за да се проверят всички негови функции, като първокласен продукт. Всички машини на GRILLO се разпространяват и обслужват от изключителния представител и вносител за България „КОЛЕДЖИКОВ ЕООД“. Резервни части са на разположение в продължение на много години, след като производството на даден модел се преустанови.

 

 

Намерете своята мотофреза GRILLO, като последвате линка от изображението

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички