Валцова косачка STIHL RM 655 RS за оформяне на градината

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

Валцова косачка STIHL RM 655 RS е с висока производителност за професионални резултати. Тази бензинова косачка коси чрез задна ролка. Гарантира максимален комфорт по време на работа. Бензинова косачка STIHL RM 655 RS ще покрие без проблем площ до 2 500 м². Има голяма издръжливост и е подходяща за изпълнение на големи задачи за косене. Има устойчива, метална задна ролка и добре здрави лагери. С тази валцова косачка не правите компромис между удобство и качество на косене на трева.Дизайнът на каросерията позволява лесен достъп и поддръжка на работните компоненти, като кабели, шайби и задвижващия ремък. Оптимизираният заден капак на дефлектора работи перфектно с комфортната дръжка, като подобрява достъпа до кутията за трева и прави изпразването много по-лесно. Най-доброто от технологиите на STIHL е вложено във валцова косачка RM 655 RS. 

Разполага с високо повдигащи се ножове за отлично рязане. Алуминиевата палуба на тази моторна косачка е здрава и лека, а централното регулиране на височината на косене и сгъваемата контролна част на ръкохватката улесняват използването и съхранението.

Бензинова косачка
STIHL RM 655 RS е премиум модел за градинари, които искат възможно най-доброто косене. Достъпът и изпразването на кутията за събиране на трева е по-лесно благодарение на иновативния дизайн с една дръжка. Всички контроли са леснодостъпни, а настройката на скоростта на косачката никога не е била толкова лесна.

Двигателят на тази валцова косачка е с лесен старт (ReadyStart). Благодарение на технологията ReadyStart, двигателят на бензинова косачка 
STIHL RM 655 RS може да бъде лесно стартиран с минимални усилия както при студен, така и при топъл старт.Валякът за косене на трева придава на тази бензинова косачка голяма стабилност. Когато косите, валякът изглажда тревите в посоката на движение, създавайки характерната форма на райе на прясно окосената морава.

Валцова косачка
STIHL RM 655 RS намалява умората при косене на трева, като улеснява работата, особено на големи тревни площи и наклони.

Кутията за събиране на трева е с индикатор за нивото на запълване. Може лесно да се отваря и изпразва благодарение на специален механизъм.

Колелата на моторна косачка
STIHL RM 655 RS са изключително здрави и издръжливи. Те са оборудвани с модел на сцепление и образец на протектора за насочване на стабилност за безпроблемно маневриране и за поддържане на перфектна линия по време на косене.

Ръкохватката осигурява лесна работа по време на косене и изваждане на кутията за събиране на трева. Освен това, тази валцова косачка може да се съхранява и транспортира лесно и удобно. Управлението може да се адаптира към височината на тялото Ви, без да използвате инструменти, като гарантира ергономична работа.Валцова косачка
STIHL RM 655 RS е с алуминиев корпус със сравнително леко тегло. Страничните протектори гарантират максимална защита. Корпусът запазва блясъка си дълго време, без да се влияе от горива и корозия. Регулирането на височината на косене е пружинно, което улеснява настройката на желаната височина в няколко стъпки.

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички