Професионални косачки FERRIS

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

FERRIS предлага професионална техника за озеленители, с която да косят по-бързо с по-голяма лекота. Те постигат това, чрез въвеждане на водещи в градинската индустрията иновации, безкомпромисна производителност и качество. Част от продуктовото фолио на косачки FERRIS са снабдени с независимо окачване на всяко от колелата, което позволява бързо и равномерно движение без забавяне дори по неравен терен. В допълнение към това се добавя и „плаващ“ косилен апарат, работещ в хармония с окаването, за да се получат перфектни окосени ивици. Задвижването на косачки FERRIS се извършва посредством хидростатична скоростна кутия. По този начин професионалистите се наслаждават на повече лекота и подобрена мобилност.

 

Независимо дали избирате косачка с нулев радиус на завиване, косачка с изправено положени на оператора, или самоходна ръчноводима косачка, всяка една от тях е проектирана така, че да издържи на тежко и целодневно натоварване. Компонентите подложени на най-голямо напрежение се изработват от стомана с дебелина 6.35 милиметра. Неволен сблъсък с бордюр или удар при транспортиране няма да повредят косачки FERRIS. Независимо дали управлявате екип от озеленители или сте собственик на имот с голяма площ за косене, със всяко стартиране косачка FERRIS ще Ви напомня защо толкова я обичате.

 


Косачки с нулев радиус на завиване ( Zero Turn )

 

Комбинация от система за независимо окачване на всяко от колелата и огромен избор на мощни двигатели, различава косачки с нулев радиус на завиване FERRIS от всеки друг конкурент. Радвате на гладко движение, дори когато терена е неравен. Скоростта на движение е постоянна, за да възползвате от цялата сила на косачката по време на косене. Бензинова или дизелова, с косилен апарат от 112 до 183 сантиметра, може да сте сигурни, че ще намерите най-подходящата косачка с нулев радиус на завиване FERRIS за Вас. Изненадайте се от изключително високия капацитет и максималния комфорт , подсигурен за оператора.

 


Косачки с платформа за оператора ( Stand On )

 

Серия косачки с платформа за оператора съчетават скорост, пъргавина, качество на косене и комфорт в едно безпрецедентно представяне. Стъпвайки на косачка SRS веднъж няма да пожелаете да слезете повече от нея. Това се дължи на факта, че Stand On косачки FERRIS са с патентована операторска платформа, нагаждаща се и прилягаща към всеки водач. Прецизно проектирани за превъзходна маневреност, балансирана стабилност и сцепление, косачки SRS са изпълнени с иновативни характеристики, които отговарят на непоколебимата ангажираност за качество на FERRIS.

 


 

Самоходни косачки ( Walk Behind )

 

Когато се налага косене с ръчноводима косачка, няма по-добър избор от FERRIS. Съществуват няколко причини да изберете класическа самоходна косачка. Докато косачки с нулев радиус на завиване косят по-бързо и с по-малко умора на оператора, понякога не са практични към спецификите на конкретния терен. Притежавайки ръчноводима косачка FERRIS с нея е възможно косене почти навсякъде. Много градинари предпочитат стоящото положение, защото получават пълна видимост върху работната площ.

 

Самоходни косачки FERRRIS са изработени с иновации и изчистен дизайн. Модели FM35 и FW 35 разполагат с плъзгач за контрол на скоростта, заедно със скоростомер и датчик за работните часове. Бъдете по-продуктивни с ръчноводими косачки FERRIS. Без значение от модела, всички косачки са с професионални вдъхновени функции, а закупуването им е умно решение.

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички