Как да се отървем от високата трева с косачка GRILLO HWT 700

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

GRILLO HWT 700 Supertrac е особен вид косачка и това си личи отще от дизайна ѝ. Тази колесна коса не разполага със стоманен нож а голяма кордова глава. Да! Точно така! Косачка GRILLO HWT 700 Supertrac коси с корда, като се справя еднакво добре, както с поддържана, така и с груба трева.

 

Отговорност за това има и бензиновия мотор Kawasaki FJ 1810V, отличаващ се високо ниво на представяне при тежко натоварване. Двигателят е с OHV структура, допринасяща за по-ефективно изгаряне на горивната смес. В резултат на това получавате повече мощност при по-малък разход на бензин. Изключително висока степен на защита срещу проникване на прах в мотора, създаден от двукомпонентен въздушен филтър и карбуратор с вътрешна вентилация. Кабелният стартер увеличава надеждността.

Тримерната глава на косачка GRILLO HWT 700 Supertrac Ви позволява бързо да подменяте кордата, без да използвате инструменти. За да регулирате височината на рязане, поставете кордата в отворите на съответното ниво.

 

Благодарение на големите, пнемватични колела с дълбок грайфер, тример GRILLO HWT 700 Supertrac има висока проходимост по неравен и хлъзгав терен. Тази машина за косене е със самоход - задвижва се само с натискане на лост.

 

Косенето с косачка GRILLO HWT 700 Supertrac е удоволствие. Прозрачен, полимерен предпазител осигурява отлична видимост върху терена и Ви позволява да работите без защитни очила, защото няма риск отрязаните стръкове да попаднат в очите Ви.

 

Сглобяването и тестването при производството на косачка GRILLO HWT 700 Supertrac се извършва от висококвалифициран персонал. Всички компоненти, от най-простите до най-сложните са произведени от GRILLO в Италия. Тази косачка с корда е прахово боядисана. Първо се извършват миещи и подготвителни бани, след което повърхността се грундира и се обработва топлинно, това е най-добрата основа за нанасяне на бои. След втория слой боя се извършва допълнителна топлинна обработка при температура 190 ° С, която осигурява твърдост и блясък.

 

При финалните тестове, косачка GRILLO HWT 700 Supertrac се тества с работещ двигател. Това е още една окончателна гаранция за високо качество.

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички