Оформяне на градината с ножица за храсти STIHL HSA 45

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

Подрязване и оформяне на храсти се прави в продължение на хиляди години. Първият регистриран пример за това, че някой е оформял градината си датира още от неолита, приблизително около 2 000 до 4 000 години преди новата ера. За наше щастие днес, ние имаме достъп до електро и акумулаторни инструменти, за които нашите предци могат само да си мечтаят. Сега, когато пролетта си отива, а лятото чука на вратата, скоро ще имате нужда от подходяща ножица за подрязване на жив плет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да изберем най-добрата ножица за подрязване на храсти

Изборът на най-подходящата ножица за жив плет зависи от количеството работа, което имате, а и от Вашите лични предпочитания. Има тримери за жив плет, верижни триони за наистина дебели клони и тримери с подвижни глави за различни видове работа. Както при повечето електроинструменти, основният избор е дали да е с кабел или да е безжичен храсторез. Времето за работа с батерии е ограничено от към капацитета им, а пък при използването на кабелни тримери рискувате случайно прекъсване на захранващия кабел. 

По природа живите плетове най-често се намират около края на градината и други области, което означава, че сте далеч от електрически контакти, както може да се досетите. Акумулаторни ножици за жив плет решават този проблем, както и въпросите, свързани с безопасността, но трябва да сте сигурни, че батериите Ви са заредени и готови за работа. Нашето предложение е акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 45 

STIHL е марка известна с надеждни и добре проектирани градински инструменти за професионални и хоби градинари. STIHL HSA 45 е акумулаторна ножица за подрязване на храсти предназначена за притежателите на средни и малки градини и дворчета.

 

Подрязването на жив плет или храсти не трябва да отнема часове, а да е приятно, затова Ви предлагаме безкабелна ножица за жив плет STIHL HSA 45. Този храсторез е с двигател, с висок въртящ момент при така лекото, общо тегло 2.3 килограма. Притежава устойчива скоростна кутия, за интензивен режим на работа и голяма предна дръжка за многопозиционно рязане.

 

 

 


Дизайн на тример за храсти STIHL HSA 45

Храсторез с батерия 
STIHL HSA 45 е облечен в добре познатите оранжево-бели цветове на STIHL. Снабден е с двустранен, 50-сантиметров (20-инчов) режещ нож с единични зъби, разположени на разстояние 24 милиметра един от друг. Това му позволява да се справя отлично с подрязване на клонки с диаметър до 8 милиметра. Благодарение на вградената 18 V Литиево-Йонна батерия може да очаквате спокойна работа до 40 минути. Пълното зареждане отнема 210 минути. От лявата страна на корпуса има отчетлив индикатор за нивото на заряд на батерията. Предпазителят на върха е с дупчица, която Ви позволява да окачите акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 45 на стената. Разполагате и с ключ за заключване, за пълна безопасност. Без него тази ножица за жив плет няма да се задейства. Комбинацията от ръкохватки, необходими за задействане на инструмента, също са проектирани, за да предпазят от неволно активиране. 

 


Безкабелна ножица за храсти STIHL HSA 45 тежи само 2.3 килограма, така че е лесна за използване и в по-продължителен период от време. Притежава отличен баланс и стабилна конструкция. Освен това е с ниско ниво на шум и вибрации. Лесно се активира и спира, за разлика от бензиновите модели.  С този храсторез получавате всички предимства на кабелни ножици за храсти, с разликата, че с него може да работите навсякъде, без ограничения.

 

 

 

 

Технически характеристики на акумулаторен храсторез STIHL HSA 45:
 
Дължина на рязане: 50 cантиметра
Напрежение: 18 V
Тегло: 2.3 килограма
Ниво на звуково налягане: 54 dB(A)
Ниво на вибрации: 1.4 / 1.5 м/секунда
Обща дължина: 91 сантиметра
Разстояние между зъбите: 24.1 милиметра
Продължителност на работа: до 40 минути
Акумулаторна батерия: Литиево-Йонна
 
 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички