Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
390лв.4760лв.

BRIGGS & STRATTON

BRIGGS & STRATTON

Бензинови двигатели BRIGGS & STRATTON

Марката е известна със своите надеждни бензинови двигатели и градински машини, с богата история. Вече повече от 109 години култивира наследство от иновации. BRIGGS & STRATTON Corporation със седалище в Милуоки, Уисконсин, САЩ, е най-големият производител на:

Надеждните и иновативни, двигатели BRIGGS & STRATTON са лесни за поддръжка, стартират се лесно, работят дълго и извършват много работа. От едноцилиндрови модели до надеждни V-образни двигатели, които могат да задвижват всякаква градинска техника. Осигуряват постоянна и висока производителност.

Чрез съюз с признатия производител Daihatsu, член на Toyota Group, B&S проектира и произвежда стабилни, високоефективни и професионални двигатели с вътрешно горене, с мощност от 3.0 до 36 конски сили. Проектирани са за монтаж на мощно оборудване, което работи почти непрекъснато. Независимо дали купувате нова косачка или модернизирате старата си с нов мотор, B&S предлага точно това, от което имате нужда. Предлагат се уникални, многофункционални моторни косачки, които са 65% по-тихи и се съхраняват вертикално, за да използват 70% по-малко пространство.

Генератори BRIGGS & STRATTON

Независимо дали става дума за възстановяването на електроенергията във вашия дом, след прекъсване на захранването или за извършване на някаква дейност на двора, B&S ще Ви предложи професионален или преносим генератор, за да решите и този проблем. Продуктите с тази марка са разпространени в над 100 държави на шест континента.

Бензинов монофазен генератор за ток B&S ProMax 3500A

Бензинов генератор за ток BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A може да се използва за захранване на различни електроинструменти и дори на чувствителна техника, като компютри, телевизори и други.

BRIGGS & STRATTON
Цена 1 480.00 лв.
Бензинов монофазен генератор за ток B&S SPRINT 3200A

Бензинов генератор за ток BRIGGS & STRATTON SPRINT 3200A притежава автоматичен регулатор на напрежението (AVR), който предоставя стабилно електрозахранване за безпроблемна и безопасна работа с всякакви машини и електроуреди.

BRIGGS & STRATTON
Цена 999.00 лв.
Бензинов монофазен генератор за ток B&S SPRINT 2200A

Бензинов генератор за ток BRIGGS & STRATTON SPRINT 2200A е монофазен агрегат с мощност 1.7 kW, предназначен за производство на електроенергия за употреба у дома, на къмпинг, в гаража и на много други места.

BRIGGS & STRATTON
Цена 910.00 лв.
Бензинов монофазен генератор за ток B&S ProMax 7500EA

Бензинов генератор за ток BRIGGS & STRATTON ProMax 7500EA е монофазен агрегат, снабден с автоматична система за следене и настройване на напрежението. Предназначен е за професионална употреба на строителни обекти.

BRIGGS & STRATTON
Цена 4 400.00 лв.
Бензинов монофазен генератор за ток B&S SPRINT 1200A

Бензинов монофазен генератор за ток SPRINT 1200A на BRIGGS & STRATTON доставя монофазно напрежение на 230 V, което успешно можете да използвате за задвижване на различни видове машини и устройства.

BRIGGS & STRATTON
Цена 660.00 лв.
Инверторен генератор за ток B&S POWERSMART P3000

Инверторен генератор за ток B&S P3000 POWERSMART е стабилен източник на електроенергия, който е лесен за употреба и е подходящ за захранване на различни инструменти и техника в бита, на работното място или когато сте на почивка сред природата.

BRIGGS & STRATTON
Цена 2 839.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички