Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
390 лв. 4655 лв.

BRIGGS & STRATTON

BRIGGS & STRATTON

Бензинови двигатели BRIGGS & STRATTON

Марката е известна със своите надеждни бензинови двигатели и градински машини, с богата история. Вече повече от 109 години култивира наследство от иновации. BRIGGS & STRATTON Corporation, със седалище в Милуоки, Уисконсин, САЩ, е най-големия производител на:

  • Бензинови двигатели за моторни градински машини;
  • Генератори за ток;
  • Водоструйки;
  • Косачки за тревни площи и градини.

Надеждните и иновативни, двигатели BRIGGS & STRATTON са лесни за поддръжка, стартират се лесно, работят дълго и извършват много работа. От едноцилиндрови модели до надеждни V-образни двигатели, които могат да задвижват всякаква градинска техника. Осигуряват постоянна и висока производителност.

Чрез съюз с признатия производител Daihatsu, член на Toyota Group, B&S проектира и произвежда стабилни, високоефективни и професионални двигатели с вътрешно горене, с мощност от 3.0 до 36 конски сили. Проектирани са за монтаж на мощно оборудване, което работи почти непрекъснато. Независимо дали купувате нова косачка или модернизирате старата си с нов мотор, B&S предлага точно това, от което имате нужда. Предлагат се уникални, многофункционални моторни косачки, които са 65% по-тихи и се съхраняват вертикално, за да използват 70% по-малко пространство.

Генератори BRIGGS & STRATTON

Независимо дали става дума за възстановяването на електроенергията във Вашия дом, след прекъсване на захранването или за извършване на някаква дейност на двора, B&S ще Ви предложи професионален или преносим генератор, за да решите и този проблем. Продуктите с тази марка са разпространени в над 100 държави, на цели шест континента.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 33 артикул(а)
Бензинов монофазен генератор с AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A

Монофазен генератор BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A можете да използвате за захранване на Вашите електроинструменти или дори чувствителна техника, като компютри, телевизори и други.

Бензинов монофазен генератор с AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 3500A от топ производител в Колежиков
Цена 1 480.00 лв.
Брой:
Бензинова водоструйка BRIGGS & STRATTON ELITE 3000PX CE

Моторна водоструйка BRIGGS & STRATTON ELITE 3000PX CE е с комбинирана дюза за седем различни струи, извършващи от дълбоко почистване до измиване на прозорците до втория етаж на имота.

Бензинова водоструйка BRIGGS & STRATTON ELITE 3000PX CE от топ производител в Колежиков
Цена 1 829.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 7500EA

BRIGGS & STRATTON ProMax 7500 EA е монофазен генератор, снабден с автоматична система за следене и настройване на напрежението, предназначен за професионална употреба. 

Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR BRIGGS & STRATTON ProMax 7500EA от топ производител в Колежиков
Цена 4 430.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички