Филтрирай

Открийте ни в YouTube

BRIGGS & STRATTON

BRIGGS & STRATTON

Бензинови двигатели BRIGGS & STRATTON

Марката е известна със своите надеждни бензинови двигатели и градински машини, с богата история. Вече повече от 109 години култивира наследство от иновации. BRIGGS & STRATTON Corporation със седалище в Милуоки, Уисконсин, САЩ, е най-големият производител на:

Надеждните и иновативни, двигатели BRIGGS & STRATTON са лесни за поддръжка, стартират се лесно, работят дълго и извършват много работа. От едноцилиндрови модели до надеждни V-образни двигатели, които могат да задвижват всякаква градинска техника. Осигуряват постоянна и висока производителност.

Чрез съюз с признатия производител Daihatsu, член на Toyota Group, B&S проектира и произвежда стабилни, високоефективни и професионални двигатели с вътрешно горене, с мощност от 3.0 до 36 конски сили. Проектирани са за монтаж на мощно оборудване, което работи почти непрекъснато. Независимо дали купувате нова косачка или модернизирате старата си с нов мотор, B&S предлага точно това, от което имате нужда. Предлагат се уникални, многофункционални моторни косачки, които са 65% по-тихи и се съхраняват вертикално, за да използват 70% по-малко пространство.

Генератори BRIGGS & STRATTON

Независимо дали става дума за възстановяването на електроенергията във вашия дом, след прекъсване на захранването или за извършване на някаква дейност на двора, B&S ще Ви предложи професионален или преносим генератор, за да решите и този проблем. Продуктите с тази марка са разпространени в над 100 държави на шест континента.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички