Косачки GRILLO 4х4

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

 

Косачки GRILLO серия 10 е със задвижване на всички колела, коси по всякакви планински и труднодостъпни терени. 

Косачката за сложни и пресечени терени на серия AWD от серия 10 е следващата стъпка от двуколесните задвижвания на серията 7 и 9 на марката.

GRILLO отбелязват, че те имат нисък център на тежестта и по-малък радиус на завой, за да стигнат до тесни места пристръмен терен.

Има две версии от професионални косачки Серия 10, които имат по-голям пътен просвет, осцилиращи предни оси, диференциални блокажи и по-широки рами.

 

Моделът на Grillo Climber 10.22 се захранва от 22 к.с. двигател Briggs & Stratton Intek 7220 Professional с хидростатично предаване и 93 см (37 инча) косилен апарат.

 

По-скъпият Grillo 10.27 има 27 к.с. двигател Briggs & Stratton Intek 8270 Commercial, който включва циклонен въздушен филтър за косене в прашни среди. Има косещ апарат от 98 см (39 инча).

Косящия апарат на двата модела има електромагнитен съединител със спирачка на ножа и използва бързо сменяеми реверсивни ножове с безстепенно регулиране на височината на косене.

 

Спирачки на задните колела и блокировката на диференциала допринасят за стабилността, докато 13-литровият резервоар за гориво осигурява дълго време на работа.

Новите функции в серията 10 включват седалка Grammer (стандартна за 10.27 и опция за 10.22), която е монтирана върху окачена платформа, управлявана от окачващи подпори. Серията Climer е олицитворение за професионални косачки.

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички