Тайната на красивата градина е използването на косачка трактор HONDA HF2315K3 HME

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

Поддържането на Вашата морава в перфектно състояние може да става по много начини. Най-простият и най-ефективен от тях е използването на надеждна и качествена косачка за трева. Ако имате голям или среден размер морава  Ви препоръчваме да използвате трактор косачка HONDA HF2315K3 HME. Разполага с всичко необходимо, за да може да свършите перфектно Вашата задача по окосяване на трева. Този тип косачка е подходяща дори и за начинаещи, защото с нея се работи много лесно. Има отлични спецификации и характеристики.

 

Градински трактор HF2315K3 HME е произведен от HONDA - лидер на световния пазар за производство на бензинови двигатели. Трактор косачка HONDA HF2315K3 HME е оборудвана с двигател модел GCV 520 с мощност 13 конски сили. Броят на износващите се части се намалява от електромагнитното задвижване на ножовете, а антикорозионната обработка удължава живота на тази косачка трактор.

Интерактивна система за сигурност на косачка за тревни площи Honda HONDA HF2315K3 HME, която е интегрирана в седалката, прави работата възможно най-комфортна. Тази трактор косачка е създадена според предпочитанията на потребителите, за да има максимална ергономичност. По този начин работното Ви място ще бъде много удобно. Седалката е с облегалка и е предназначена за по-продължителна работа без умора на оператора.

Благодарение на големи задни колела, маневреността на трактор косачка HONDA HF2315K3 HME е подобрена. Освен това те не нараняват вече окосената трева.
Тази мобилна косачка е сравнително малка по размер и има малък радиус на завиване. Това дава възможност да се работи в близост до цветни лехи, тревни площи и други
Здравият корпус осигурява защита срещу повреди и увеличава експлоатационния живот на този косящ трактор.


Градински трактор HONDA HF2315K3 HME е оборудван с голям бензинов резервоар, така че не е нужно да правите чести спирания за зареждане.
Отличното представяне се осигурява от високопроизводителен, четиритактов двигател. Хидростатичното предаване Ви позволява да се возите гладко и плавно.
Задвижването с електромагнитни ножове осигурява по-точно косене. При трактор косачка HONDA HF2315K3 HME имате 7 позиции на височина на косене. Това Ви позволява да изберете желания режим на работа.


Ширина на косене с този трактор косачка е 92 см, така че работата ще върви много по-бързо.

С тракторна косачка HONDA HF2315K3 HME разполагате с три режима на работа: мулчиране; косене; косене и събиране.

Градински трактор за косене HONDA HF2315K3 HME е снабден с 280-литров кош за събиране на трева.

Поради това можете да работите много по-дълго и да не се тревожите за това, че трябва да правите непланирани спирания, за да изпразните контейнера.

В допълнение, не забравяйте, че функция мулчиране Ви позволява да използвате окосеното като тор за трева.

Избирайки трактор за косене HF2315K3 HME Вие избирате HONDA, а това е гаранция за качество.

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички