Косачка с нулев радиус на завиване FERRIS ISX 800 Zero Turn

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

FERRIS винаги е имал страхотна линия от косачки с нулев ход на завиване, така наречените Zero-turn. Марката винаги се е отличавала с естетиката на своите продукти. Това което ги прави уникални са съображения по отношение на производителността, лекотата на използване и комфорта. Въвеждат и собствена система за окачване на предните колела, която успя да се наложи и FERRIS използват и до днес. Типичен представител е косачка ISX 800 Zero Turn, която е вдъхновена от нуждите на професионалистите. Днес ще разгледаме именно нея, за да ви помогне да вземете по-добро решение за покупка, ако се интересувате от това.

 

МОЩНОСТ

FERRIS произвеждат и оборудват косачка ISX 800 с двигател Briggs & Stratton. Професионалният захранващ блок е с мощност 27 конски сили и V-образно разположение на двата цилиндъра. Обема на двигателя е 810 кубични сантиметра. Комбиниран е с електрически стартер и трансмисиите Hydro-Gear ZT3400 за по-голяма издръжливост и производителност. Благодарение на всичко това, косачка FERRIS ISX 800 достига максимална скорост 16 км/ч. Двигателят, доставен от Briggs & Stratton, е снабден и с 5-степенна система за филтриране на прах и частици. Плаващото окачване на косилния апарат наред с това на предните колела осигуряват по-гладко придвижване и по-добро косене. Апарата за косене е с двуремъчно задвижване, което означава удължен живот
сравнявайки го с едноремъчните модели.

 

 

ЗДРАВИНА

Голямо внимание е обърнато при проектиране на дизайна на косачка FERRIS ISX 800, за да се гарантира за неговата дълготрайна здравина. Освен двата задвижващи ремъка на косилния апарат, хидростатичната трансмисия е добавена за още по-добра издръжливост. За да подкрепим твърдението си, ще Ви дадем неограничена от работните часове двугодишна гаранция.

 

 

 

КОМФОРТ

Косачки FERRIS винаги са носели удобство на оператора. При ISX 800 комфорта е подобрен чрез независимо окачване на предните и задните колела. Разполага със защитен прекъсвач, който се активира, когато при движение върху седалката не се оказва натиск. В този случай двигателя спира. Всичко това прави употребата на косачка с нулев ход на завиване FERRIS ISX 800 истинско удоволствие.

 

 

 

ЕСТЕТИКА

Красивата външност не е изоставена за сметка на удобството. Подобно на повечето косачки, червено-черно оцветяване с бели щрихи кара FERRIS ISX 800 Zero Turn да изпъква отдалеч. Големите задвижващи гуми осигуряват по-добра стабилност, като същевременно допринасят за по-добро сцепление. Цялото пространство, което дава шасито е внимателно използвано, за да се осигури превъзходно разположение на двигателя и позициониране на оператора.

 

 

БЕЗОПАСНОСТ

Седалката на оператора е със 180-градусова защита срещу преобръщане и предпазен колан с автоматично прибиране. Това е най-добрият начин за протекция на оператора по време на работа. Косачка FERRIS ISX 800 е оборудвана с превключвател, задействащ се от седалката, който поддържа двигателя активен само докато има оператор върху нея.

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 
                   FERRIS ISX 800
 
 
Производителност: 16900 кв.м/ ч
 
Марка двигател: BRIGGS & STRATTON
 
Мощност: 27 к.с
 
Ширина на косене: 132 см

Цена: 19 000 лв с ДДС

 

 

                                                      

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички