Тракторна косачка HUSQVARNA

Публикувано: 2020-04-09 14:35:25
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

Тракторна косачка Хускварна - най-доброто решение за вашата градина

С толкова голямо разнообразие от трактори за косене на пазара изборът измежду тях винаги е трудна задача. При закупуване на тракторна косачка е много важно да се помисли за размера и типа на двора. Дали сте собственик на имот с голяма градинска площ, или сте професионален озеленител, това е без значение, защото HUSQVARNA е марка с много решения, за всякакви приложения. 

тракторна косачка

Компания HUSQVARNA е известна по цял свят, а техните тракторни косачки се използват навсякъде. С тракторни косачки Хускварна имате голям избор от иновативни и висококачествени машини за поддръжка на всякакви тревни площи. Някои от тези тракторни косачки са оборудвани с удобни подлакътници на седалката за по-голям комфорт на водача. Имат и предпазители, които защитават предната част при сблъсък с препятствие на пътя. Могат да работят както на светло така и на тъмно, тъй като са снабдени с фарове. 

тракторна косачкатракторна косачка

​Повечето модели тракторни косачки HUSQVARNA разполагат с хидростатични трансмисионни системи с педали, които  позволяват да държите и двете си ръце на волана, докато регулирате скоростта и посоката с педалите.

HUSQVARNA машини за косене на трева са проектирани за лесно управление, чрез удобни контроли върху таблото. Наличието на електронен или автоматичен заключващ диференциал, увеличава сцеплението при косене на мокра трева или работа по склонове.

Вижте още: Роботизирана косачка HUSQVARNA - революция в косенето

Градински тракторни косачки HUSQVARNA предлагат най-различни функции, от които се нуждаете, за да контролирате удобно процеса, от круиз контрол до регулируема седалка и поставка за чаша с напитка. HUSQVARNA тракторни косачки осигуряват перфектно оформяне на неравни терени. Размерът на тракторни косачки HUSQVARNA ги прави лесни за маневриране и управление, като същевременно изискват малко място за съхранение. Оборудвани са с характеристики, които ги правят прости и удобни за работа като настройка на височината на косене, калобрани, регулируема седалка и ергономичен волан. Ако не сте работили с тракторна косачка HUSQVARNA, няма как да знаете, че косенето е толкова забавно и приятно.

тракторна косачка

С широката гама от приспособления, предлагани за косящи трактори на тревни площи и градини HUSQVARNA, вие сте готови за всеки сезон.

Тракторни косачки HUSQVARNA могат да бъдат оборудвани с градински самосвали, ножове за сняг, грейдери, разпръсквачи, метли и други. Защо да използвате вашата градинска косачка само за косене на тревни площи, когато тя може много повече?

Колкото и да е живописен пейзажът през зимната сутрин, след нощ на обилен снеговалеж, това не променя факта, че снегът може да бъде изключително неудобен, особено ако трябва да отидете до някъде. Нещо повече, снегът, оставен да седи, често може да замръзне и да стане опасно хлъзгав. Почистването му може да се осъществи бързо и лесно с помощта на тракторна косачка HUSQVARNA, придружена с предно монтиран снегорин.

Вижте още: Как да изберем подходящ снегорин

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички