Професионална косачка GRILLO FD 450 - Предимството да си в крак с времето!

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 
 
 
GRILLO FD 450 е уникална косачка от ново поколение, подходяща както за лична, така и за професионална експлоатация. Ето и някои от особеностите на тази косачка за трева:
 
- Лесно и удобно управление, благодарение на хидравличния волан
- Минимален радиус на завиване, от само 30 сантиметра
- Блокировка на диференциала, активираща се посредством педал
- Висока производителност, постигана чрез фронтално разположения косящ апарат
- Плаващ косилен апарат, осигуряващ идеално окосяване на моравата, чрез следване на нейния релеф
- Голям обем на коша за събиране на окосеното количество тревна био маса
- Иновативен метод на изсипване коша с окосена трева, чрез повдигане и обръщане
 
 
 
Иновативна система за косене „GRILLO OVERBLOW”
 
Косилния апарат на Хидростатична косачка за трева GRILLO FD 450 е с уникална конструкция. За перфектното окосяване на тревата, тази косачка е оборудвана с две големи, двойни, противоположно въртящи се остриета и едно малко, разположено в предната част на косилния апарат. Уникалността на този косящ апарат идва и от хода му на действие. Той е плаващ, благодарение на което резултатите при окосяване са впечатляващи, тъй като при работа той следва релефа на земната повърхност. По този начин се избягва надиране на повърхността, и се осигурява равномерно окосяване на тревната настилка. Завихрянето, което се образува по време на процеса на окосяване, изпраща окосената био маса в пригодения за целта кош, с голям капацитет. Към този косилен апарат по желание може да бъде монтиран и комплект за мулчиране, чрез който окосяваната по време на работа тревиста растителност ще се наситнява много фино. 
 
 
 
 
 
 
Маневреност и лекота на управление
 
Професионална косачка GRILLO FD 450 е с висока маневреност и изключително лесно управление, благодарение на оборудването с хидравличен волан и хидростатична трансмисия. Тази трансмисия предлага двускоростно задвижване с ход напред и назад. Постиганата скорост от тази моторна косачка е от 0 до 11 километра в час, като тя може да бъде регулирана от оператора безстепенно. Контролирането на скоростите се извършва посредством, пригоден за целта педал, снабден с амортисьор, за оптимално улеснение на оператора. Колесна косачка GRILLO FD 450 се отличава с голяма гъвкавост при движение, със радиус на завиване от само 30 сантиметра, което позволява употребата ѝ дори при тесни и изпълнени с препятствия терени.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Голям кош за трева, с уникална система за разтоварване

 
Хидростатична косачка GRILLO FD 450 отчита кога коша и за събиране на трева се е запълнил и автоматично прекратява работата на косилния апарат. 450-литровият кош за събиране на окосената тревиста био маса  е с уникална система за изсипване, благодарение на която Вие ще си стоите удобно седнали и само ще контролирате процеса. Изсипването на коша се осъществява хидравлично, посредством натискане на бутон, чрез който кошът се повдига на височина до 170 сантиметра от земята, след което той бива преобърнат. В горната част на коша е монтиран специален капак, който се отваря при повдигане и обръщане на коша. Така окосената трева се изсипва на точно определеното от Вас място, без каквито и да било усилия от Ваша страна. 
 
 
 
 
 
 
Лесен за почистване
 
След като приключите работата по окосяване на тревата, идва момента за почистване на косилния апарат. Това е много улеснено при хидростатична косачка GRILLO FD 450. Почистването на косящия апарат се осъществява посредством бърза връзка, към която се свързва маркуч за вода. Водния поток ще почисти косилния апарат и улея, през който преминава тревата. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Професионална косачка GRILLO FD 450 можете да разгледате и закупите от ТУК.
 
 
 
 
 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички