Предимствата на ETESIA

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Косачки ETESIA гарантират безупречно качество на косене, независимо от условията (висока, мокра трева) и вида (събиране, странично изхвърляне косене и мулчиране).

 

ИНОВАЦИИ, НАПРАВЕНИ В ЕВРОПА

От създаването си през 1989 г. ETESIA произвежда своите косачки в завода си в Wissembourg (Франция). През 2009 година е отличена с награда за иновациите, които въвежда на пазара. През 2017 година представя Hydro 80 e-connect, първата косачка с Bluetooth свъзрзаност.

 

 

 

 

 

 

НЕСРАВНИМА ЗДРАВИНА И КАЧЕСТВОО

От момента, в който са проектирани, всички машини на ETESIA се подлагат на изключително тежки изпитания. Резервните части, необходими за правилното функциониране на машините, също са на разположение за период до 10 години след изтегляне на продуктите от производство. Някои машини са все още в експлоатация повече от 20 години след закупуването им.

 

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Качеството и обслужването на клиентите са ключови грижи за ETESIA. Ето защо, от 1994 г., ETESIA се радва на непрекъсната сертификация по ISO: ISO 9002 през декември 1994 г., ISO 9001 версия 2000 през ноември 2002 г. и накрая ISO 9001 версия от ноември 2009 г.

 

УСЛУГИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО 

Може да разчита на признатия професионализъм на дилърската мрежа на ЕСИА. Всеки един представител се радва на търговска, маркетингова и следпродажбена подкрепа от екипите на ETESIA, чиито ключови думи са вниманието, съветите, отзивчивостта и наличността.

 

 

 

ИННОВАЦИИТЕ СА КЛЮЧА КЪМ УСПЕХА НА ETESIA


Това е така, защото в продължение на 20 години екипът на ETESIA от R&D е разработил серия от иновативни концепции, които революционизираха поддръжката на зелени площи и водят компанията към успех.

КОСЕНЕ И СЪБИРАНЕ

Концепцията на ETESIA елиминира всички рискове от запушване, предлагайки първата косачка с директно изхвърляне отзад и интегриран кош. Днес ETESIA е единственият производител, който първо разработва системата за рязане, а след това косачката. Уникално качество на рязане. Стоящи на 90 °един спрямо друго, двата противоположно въртящи се ножа се припокриват. Остриетата генерират мощен ефект на засмукване и изтласкване на тревата през корпус с форма на спирала с увеличаващо се напречно сечение в кутията за трева. Системата за събиране, монтирана директно на изхода на корпуса на режещия механизъм, осигурява перфектна колекция без риск от запушване - няма препятствия между корпуса на режещия механизъм и коша за трева. Резултатът е косене на дълга, влажна трева – задача, с която повечето конкуренти се провалят.
 

ТЕХНОЛОГИЯ DUOCUT: МУЛЧИРАНЕ И СЪБИРАНЕ

Събиране Мулчиране

Тъй като никога не се отказват от стремежа си да разработят косачка, която може да бъде толкова добра при мулчирането, колкото при събиране, през 2006 година инженерите на ETESIA създават концепцията Duocut за новия Pro 53. Това е корпус, проектиран да придаде 100% качество независимо дали събирате или мулчирате, без да правите компромиси с нито една от двете функции. Изключителна ефективност на събиране благодарение на гладката вътрешна повърхност на режещия механизъм и пълното отваряне на изхода за изхвърляне, което помага за извеждане на окосената трева без засядане. Изрезките за трева са идеално притиснати в колектора. Отлични резултати от мулчиране.

 

 

Благодарение на корпуса с форма на камбана, DUOCUT дава отлични резултати ори мулчиране (тревата се раздробява много фино, дори ако е висока или мокра). Приставката за мулчиране (предлага се с машината) завършва формата на косилния механизъм, за да се получи гладка повърхност, без остри ръбове, за да се оптимизира рециркулацията на тревата за мулчиране. Може бързо и лесно да се монтира без използване на инструменти или смяна на острие. В резултат на успеха си, концепцията Duocut беше адаптирана към косачката Hydro 100 Evolution през 2009 година и Buffalo 100 и Hydro 100 III през 2015 година.

 

БИО КОНЦЕПЦИЯ

Опазването на околната среда и ангажиментът към устойчивото развитие като цяло винаги са били сред основни грижи на ETESIA, дори преди това да стане модерно. Ето защо ETESIA са разработили собствена философия, наречена Bio Concept. Това е отразено чрез опазването на околната среда във всички области на компанията и на всеки етап от живота на тяхното оборудване. Изборът на производствени материали и процеси отчита тяхното въздействие върху околната среда. Bio Concept обхваща и различни проекти за разработване на нови чисти двигатели. По този начин ETESIA е успяла да пусне три изключителни продукта за две години: първата косачка в света, която работи изцяло върху PVO (чисто растително масло, биогориво), първата косачка в Европа, работеща на пропан-бутан (25% по-малко CO, 21% по-малко CO2) и първата косачка в света, която работи изцяло с електричество (нула замърсител, нулев шум ...). Визията на ETESIA за бъдещето е развиване на бизнеса и опазване на околната среда.

 

 

 

 

 

 

Коледжиков ЕООД е дистрибутор с изключителни права за България на продукти с марка ETESIA. При нас ще намерите широка гама от тракторни косачки, професионални мулчери и косачки. Последвайте линка от снимката.
 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички