Holzkraft - качествени машини за професионалисти

Публикувано: 2023-11-06 06:13:29
Категории: Дървообработващи машини Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

електрическа резачка за дърва и цепачка holzkraft

Holzkraft е компания, която произвежда широка гама специализирани машини за професионална употреба, индустрията, обучение и производство. Тя е част от Stürmer Maschinen, сред чиито марки са още Aircraft, Unicraft, Cleancraft, Metallkraft и др. 

Кратка история на Stürmer Maschinen

Stürmer Maschinen е основана през 1982 г. от Килиан Щюрмер като компания за търговия на едро с машини. Днес тя е един от водещите доставчици на германските търговци на машини на дребно. 

Философията на Stürmer Maschinen е да предложи на своите клиенти смелост и оптимизъм. Този подход я е превърнал в успешна компания, която доставя богат асортимент от металообработваща и дървообработваща техника, компресори, заваръчна техника, както и оборудване за почистване в повече от 20 европейски страни и повече от 40 страни извън Европа. 

С вяра в адаптирането към променящи се времена, компанията се стреми да не почива на старите лаври, а постоянно се развива. Доказателство за това е отличието, което получава през 2016 г. - „Най-добрите 50 на Бавария“, дадена от Баварското държавно министерство на икономиката и медиите, енергетиката и технологиите. 

прахоуловител holzkraft

Защо да изберем машините Holzkraft?

Магазин Коледжиков е търговец с над 30-годишен опит в продажбата на специализирана техника. Ние се стараем да предлагаме подбрана селекция от продукти, които гарантират на нашите клиенти качество и производителност. Машините за дървообработка и металообработка и компресорната и градинската техника на Holzkraft са се утвърдили като предпочитани от професионалистите. Именно затова заставаме зад тях като добър избор за бизнеса. 

В продуктовата ни гама ще откриете сериозно присъствие на Holzkraft машини. Може да ги разгледате в детайли по категории. 

Градинска техника 

Holzkraft предлага електрически резачки и цепачки за дърва, подходящи за употреба при производство на дърва за огрев. Асортиментът впечатлява с разнообразие, което е достойно да отговори на изискванията на различни клиенти. 

банциг за дърво holzkraft

Почистващи машини

В категорията Прахоуловители може да разгледате всички аспиратори и прахоуловители на Holzkraft. Те са подходящи за любителска и професионална употреба. Адаптирани са за работа в среда на прах, стърготини, люспи, влакна и други дребни обекти. Почистват ефективно въздуха и го филтрират. Може да избира сред стационарни и мобилни системи за обезпрашаване, с и без преса за брикетиране и т.н. 

Дървообработващи машини

Специално място в дървообработващите машини Holzkraft заемат циркулярите за дърво. Те са с голям диапазон на рязане и може да се използват за обработка на различни видове дървесина. С тях ще съкратите времето за работа и можете да режете без проблем дъски, первази за дървени подове, паркет, ламинат и др. Може да се уверите в професионалното качество на дървообработващите машини Holzkraft като разгледате примерни модели като HOLZKRAFT KGZ 3050 Vario и HOLZKRAFT VPS 2251 VR ED. 

фреза за дърво holzkraft

HOLZKRAFT KGZ 3050 Vario е потапящ циркуляр с диаметър на острието на триона 305 мм. С него може да режете под различен ъгъл. HOLZKRAFT VPS 2251 VR ED е вертикален циркуляр за рязане на плоскости и плотове. Той е снабден с два лоста за управление на двата диска.

Друга специфична група са машините за шлайфане на дърво. Те са идеални за шлайфане на фурнири, подови настилки, плоскости и масивно дърво. Интерес за професионалистите и образователните системи ще представляват още комбинираните дървообработващи машини, като например подаващите устройства за дървен материал и масите за дърводелци. 

маса за обработка на дървени плоскости за дърводелци holzkraft

В онлайн магазин Коледжиков може да разгледате още богатата гама от банцизи, кантиращи машини и фрези за дърво Holzkraft. 

Металообработващи машини

В продуктовата ни гама сме застъпили и металообработващите машини на марката, които включват шмиргели, настолни и колонни бормашини, универсални шлайфмашини и обработващи центрове.

В категория Шмиргели ще откриете модели за водно шлайфане, мултишпинделни пробивни машини и шлифовъчни машини със здрави конструкции и висока производителност

Заключение 

В магазин Коледжиков ще откриете и аксесоари и консумативи за машините на HOLZKRAFT. Без тях работата няма как да върви по план. Предлагаме богат избор на дискове за рязане на различни материали - дърво, алуминий и др. Различните характеристики на дискове са съобразени със спецификата на обработвания материал. Допълнителна информация за тях при нужда може да потърсите от нашите търговски консултанти. 



Може би се интересувате още и от:

Защо да купите настолен циркулюр DeWalt DW745?

Лентов банциг за рязане - насоки при избор и закупуване

Blue Bird Industries - Италианска марка за градината и земеделие

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание