Защо да закупите настолен циркуляр DeWalt DW745?

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 


За много начинаещи в дърводелския занаят изборът на правилния циркуляр е голямо предизвикателство. Пазарът е пълен с различни марки и модели, които претендират с големи възможности и производителност, но не отговарят на тези обещания. Ето защо трябва да разчитате на съветите на ветераните в дърводелството, за да направите правилния избор, който гарантира изпълнението и да получите сътветстващата стойност за парите си. Ето защо ще Ви запознаем с настолен циркуляр DeWalt DW745. Съветвам и препоръчам този инструмент на млади дърводелци и други лица, които имат интерес към дървообработването, с идеалния завършек на ум.

 


Основни характеристики

 - Настолен циркуляр DeWalt DW745 тежи само 20 килограма, което прави пренасянето му много лесно. Покритието на работния плот помага да се намали триенето и да се увеличи гладкостта при рязане.

 - Вместо пластмасовата основа, която се използва по-често, този инструмент се предлага с метална рамка, която повишава неговата издръжливост.

 - Освен това има регулируеми задни крака, за да Ви помогне, когато работите върху неравномерни повърхности. Този инструмент има порт за събиране на прах, така че никога не трябва да се притеснявате от мръсотия. 2½ инчов вакуумен тръбопровод намалява мръсотията.  

 - Стоманения корпус помага за защита на триона и минимизиране на щетите при падане и груби удари.


Детайли за производство

Когато става дума за циркуляри и електрическите инструменти като цяло, името на DeWalt присъства от дълго време на пазара. От няколко десетилетия марката е един от гигантите в производството на преносими настолни циркуляри. Трябва да сте спокойни, когато видите името ѝ изписано на даден продукт. Циркуляр DeWalt DW745 доказва, че продуктите на марката са силни, надеждни и издръжливи. Всичко това обаче е придружено от особен дизайн. Трионът придоби голяма популярност на пазара и това до голяма степен се дължи на 15A мотора и 250-милиетров диск. Този инструмент има много възхитителни функции в допълнение към достъпната си цена.

 


Мощност и производителност

Настолен циркуляр DeWalt DW745 може да се похвали с електродвигател, притежаващ висок въртящ момент. От рязане на дъски до греди, може да разчитате на този кръгов трион. Острие с диаметър 25 сантиметра е създадено, за да осигурява до 3850 оборота в минута, когато не е натоварено, което е отлична характеристика за електроинструмент от този калибър. Това позволява постигане много чисти разрези, както при 90 ° така и под ъгъл 45 °. Максималната дълбочина при вертикално рязане е 77 милиметра а под наклон - 57 милиметра.

 


 

Дизайн

Дизайнът е важен фактор за това как един продукт ще бъде оценен. Този инструмент има някои приятни дизайнерски функции, без недостатъци. Той има специално проектирано телескопично удължение на плота. Това позволява извършването на надлъжни разрези с дължина 50 сантиметра. Телескопичното удължение също позволява лесно адаптиране към работната Ви среда, тъй като настолен циркуляр DeWalt DW745 може да бъде пригоден по начин, отговарящ на работното Ви пространство. Една от най-ценените части на дизайна на този продукт е възможността да се правят корекции, без да се използват инструменти. Това прави модела полезен. Като се има предвид цената, дизайнът е много задоволителен. Той е създаден да служи не само на професионалисти, но и на любители, с неговите много лесни за използване атрибути. Този модел има и регулируеми задни крачета с цел повишаване на ефективността на неравномерни работни повърхности.

 

Съвети за поддръжка

Правилното и често обслужване са това, което гарантира ефективността и увеличава продължителността на живота на Вашия циркуляр. За щастие на много хора, за разлика от други, поддръжката на настолен циркуляр DeWalt DW745 не е сложна. От жизненоважно значение е да се извършват проверки за натрупан прах всяка седмицата. Използването на въздушен компресор може да Ви помогне в това. Използвайте защитни средства за очи и нос, за да се предпазите от праха. Ако инструментът Ви се повреди, трябва да се консултирате само със сертифицирани сервизни центрове, за да избегнете по-нататъшни повреди. Не забравяйте да почистите острието на Вашия циркуляр след употреба. Смазвайте въртящите се части и предавките за регулиране от време на време.

 

 

Настолен циркуляр DeWALT DW745

 

Мощност: 1700 W
 
Обороти: 3800 об/мин
 
Диаметър на диска: 250 мм
 
Размери на плота: 700 x 570 мм
 
Рязане под ъгъл 45 °
 
 
 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички