Универсални диамантени дискове NORTON CLIPPER 4x4 Explorer

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

Универсални диамантени дискове NORTON CLIPPER 4x4 Explorer са предназначени за сухо или мокро рязане на почти всички видове строителни материали. Разработени произведени в модерното съоръжение на NORTON в Люксембург, диамантени дискове 4x4 Explorer предлагат подобрена производителност при рязане, докато многото иновативни характеристики гарантират най-високите стандарти за безопасност.

 

БЪРЗО РЯЗАНЕ

___________________________________________

Новата спецификация на сегмента носи огромно подобрение в скоростта на рязане и живота на диамантения диск. Сравнявайки най-известните конкурентни продукти, NORTON CLIPPER 4x4 Explorer превъзхожда всички многофункционални конкурентни остриета, като осигурява най-добра възвръщаемост на инвестициите за крайния потребител.

 

ПО-БЕЗОПАСНИ

___________________________________________

Напълно съвместими с най-новия стандарт за безопасност EN13236: 2010 и снабдени с патентованата технология на NORTON за предотвратяване на пукнатини в стоманения център, 4x4 Explorer е напълно безопасен продукт, дори когато се използва за рязане на метал.

 

ПО-УДОБНИ

___________________________________________

Трапецовидната форма осигурява тясно пространство между сегментите през целия живот на диамантения диск, намалявайки вибрациите по време на рязане. Назъбването по повърхността на сегмента допринася за скоростта на рязане и спомага за намаляване на усилията, изисквани от оператора.

 

ПО-УМНИ

___________________________________________

Патентованият индикатор за дълбочина и стрелката, показваща посоката на въртене, улесняват монтирането на острието, а благодарение на стробоскопичен ефект оператора вижда две линии, показващи дълбочина на рязане 5 и 10 сантиметра. Новият индикатор за износване на сегменти, с две тънки линии на 1/3 и 2/3 от височината им, показват визуално износването на диамантения диск.

 

ПОДOБРЕНА МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

___________________________________________

Подобрената спецификация на сегментите позволява перфектно рязане на всички видове строителни материали от гранит, естествен камък, стоманобетон, тухли, пресен бетон и асфалт. Изборът на диаманти и специалната обработка на стоманения център позволяват напълно безопасно и устойчиво рязане на метални парчета като арматура, тръби или предпазни бариери.

 

 

 

 

Универсални диамантени дисков NORTON CLIPPER 4x4 Explorer ще откриете в Нашия магазин, като кликнете на картинката

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички