Серията Greenworks 24V - удобство, гъвкавост и икономичност

Публикувано: 2022-10-24 06:07:57
Категории: Електро и пневматични инструменти Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

Ако сте от хората, които искат да имат надеждна градинска техника и електроинструменти, Greenworks е компания, която ще отговори на очакванията ви. Тя е сред най-разпознаваемите у нас и в чужбина, когато става дума за акумулаторни машини. Има дългогодишна история и в продуктовия й асортимент ще откриете богат избор на модели, подходящи за използване и в любителската, и в професионалната сфера. За да ви запознаем по-добре с марката, днес ще поговорим за една от сериите й - а именно Greenworks 24V.

Greenworks 24V е бюджетна серия, в която са представени различни инструменти за битова употреба. Включва градинска техника, шлифовъчни машини, прахосмукачки, дрелки и много други. Ще се постараем в следващите редове да ви представим част от тях и да ви дадем нужните съвети и насоки.

Серията Greenworks 24V - практични, удобни и екологично чисти машини за градината и бита

Инструментите в серията Greenworks 24V са едновременно леки и надеждни. С тях разполагате с неограничена мобилност и функционалност на съвременно ниво. Те печелят все повече привърженици у нас и поради факта, че не са сложни за техническо обслужване.

косачка за трева акумулаторна greenworks

Безспортно преимущество на акумулаторните машини Greenworks е, че не са ограничени от необходимостта да бъдат използвани в близост до контакт. Може да ги използвате навсякъде - в дома, на таванското, в мазето или пък на двора. Това, което обединява всички модели от серията, е, че се захранват с модерни батерии 24V. Ако имате вече поне една такава, няма нужда да купувате друга, за да захраните новото попълнение в инструментариума си. Това е икономично решение, което много наши клиенти ценят.

Как се захранват моделите от серия Greenworks 24V?

Greenworks е компания, която се е утвърдила на пазара на акумулаторни уреди. За продуктите си от серията тя предлага батерии с мощност 24V, чиято технология на изработка гарантира по-дълъг срок на служба - до 2000 цикъла зареждане-разреждане и предотвратява загубата на мощност при разреждане на батерията.

Допълнително внимание заслужават защитата срещу презареждане и прегряване и специалният индикатор, който указва колко от заряда е наличен. При запълване на заряда на батерията до 100%, процесът на зареждане автоматично се преустановява. Всяка една от батериите също така има USB порт.

2Ah или 4Ah капацитет на батерията?

В магазини Коледжиков може да се запознаете детайлно с продуктовия асортимент на марката Greenworks. Разглеждайки го, ще установите, че може имате избор между два капацитета на батерията - 2Ah или 4Ah. Колкото по-голям е капацитетът, толкова по-дълго време ще можете да работите с инструмента. Средно презареждането на машините с батерии с 2Ah капацитет отнема 60 минути, а на тези с 4Ah - два пъти повече.

батерия 24V greenworks

Серията Greenworks 24V - градинска техника, електроинструменти и други полезни уреди

Както подсказахме малко по-горе, в серията Greenworks 24V може да очаквате удобни и леки инструменти, които ще бъдат ваши ценни помощници в работата в градината и в домашните ремонти. Едно от нещата, което на мига прави впечатление, щом видите продуктовата гама на марката, е дизайнът. Той е стилен, модерен и съобразен с изискванията на потребителите - като комфорт и ергономичност. Освен това може да използвате една и съща батерия - ту през лятото за храстореза, ту през есента и зимата за духалката за листа.

Градинска техника Greenworks 24V

Косачки за трева, аератори, фрези, дърворезачки, храсторези, тримери за трева, кастрачки за клони, ръчни акумулаторни колички и много други градински уреди са представени в тази серия. Те са екологично чисти, не генерират вредни емисии и са удобни за употреба.

Резачките за дърва Greenworks са добър избор за подготовка на дърва за огрев. Те може да бъдат с шини с дължина от 25 до 30 см. В сравнение с бензиновите резачки се обслужват доста по-лесно. Не е необходимо и да подготвяте горивна смес, да сменяте редовно филтри и свещи.

косачка робот greenworks

За справяне с отстраняването на излишна растителност и клони препоръчваме да разгледате и гамата от храсторези и кастрачки в серията 24V. Те ще ви спечелят с ниско ниво на шум по време на работа и удобен дизайн. Завидната дължина на телескопичния прът на кастрачките Greenworks прави излишно мъкненето на стълби до високите дървета.

През последните години все повече наши клиенти отдават предпочитание на акумулаторните косачки за трева заради тяхната екологичност и редица други преимущества. Моделите от серията 24V са идеални за поддръжка на неголеми и средни по размер дворове.

В бюджетната серия на Greenworks ще откриете още акумулаторни духалки за листа. Те буквално намират приложение у дома целогодишно. Може да ги използвате за отстраняване на шума по двора и пътеките, за разчистване на дървени трици в работилницата или пък за помитане на други дребни отпадъци.

Друга полезна градинска машина са акумулаторните пръскачки Greenworks. С тях ефективно и лесно ще поливате градината. Дизайнерите и конструкторите на компанията са вложили всичките си умения, за да направят резервоарите поносими за гърба и да разпределят правилно теглото.

Електроинструменти Greenworks 24V

Сред акумулаторните инструменти Greenworks има по нещо за всеки майстор. Широкият асортимент е едновременно функционален и удобен, което прави ремонтните задачи по-лесно изпълними. Серията Greenworks 24V включва перфоратори, винтоверти, дрелки, саблени и циркулярни триони, прободни триони, гайковерти, винтоверти, шлифовъчни машини и много други.

акумулаторни електроинструменти

Още полезни акумулаторни машини Greenworks

В продуктовия асортимент на марката ще откриете още различни почистващи машини - например акумулаторни водоструйки и акумулаторни снегорини.

Със своята екологичност и полезност внимание заслужават още компресорите на въздух, с помощта на които може бързо да напомпате гумите на колелата на децата, да надуете надуваемия матрак на плажа и да подготвите надуваемата лодка за отплаване. Компресорите Greenworks са с компактни размери и лесни за пренасяне. Те ще се поберат без проблем в багажника и ще бъдат на ваше разположение по всяко време - на двора, в гаража, на вилата или по време на къмпинг. Универсално решение е за всякакви забавления с надуваеми продукти.

компресор за въздухЗаключителни думи и съвети

Сега със сигурност сте по-добре осведомени относно богатия продуктов асортимент на марката Greenworks. Компанията активно разработва всяка една от своите серии, включително бюджетната 24V. В магазини Коледжиков може да следите най-новите продукти на марката на пазара и да пазарувате изгодно. Ако се колебаете на кой модел да се спрете или имате въпроси относно работата и поддръжката на машините, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите търговски консултанти ще ви дадат съвети и насоки.




Полезно четиво:

RYOBI - акумулаторна техника за градината и дома

Косачка робот - как да я изберем, за да имаме перфектна поляна

Надуваеми лодки - приложение и видове 

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание