Филтрирай
Цена
119 лв. 3999 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Бензинови резачки за дърва

Бензинови резачки за дърва → Верижни триони Топ цени → Коледжиков

Какво е бензинова резачка за дърва?

Бензиновата резачка за дърва е една от най-ценните машини за градинари, строители и майстори. Тя е позната още като моторен или верижен трион и позволява да се отметнат редица работни дейности в дома, градината и на строежа. С моторна резачка за дърва можете да подготвят дърва за огрев, да режете дървен материал и да отстранявате нежелани клони и растителност. Мощността на този вид верижни триони надскача тази на електрическите и акумулаторните резачки. Те издържат на сериозни натоварвания и се отличават с надеждност, качество и сила. Предпочитани са от професионалистите. 

Видове

Техническите характеристики на вашата бъдеща бензинова дърворезачка трябва да съответстват на вашия опит и задачите, които искате да извършвате с нея.

За работа в двора и дома

Производителите на моторни триони са обособили специална категория, която е предназначена за периодично използване в градината или грижата за дома от непрофесионалисти. Една такава бензинова резачка е с мощност до 2,0 кВт или 3 к.с. Дължината на шината е препоръчително да бъде в рамките на от 30 до 40 см.

За трудоемки работни задачи

В тази категория попадат всички бензинови резачки с мощност от 2,0 до 3,0 кВт. Теглото им е 5-6 кг. С такава машина може да режете дървета с диаметър на ствола до 40 см и да извършвате различни ремонтни и строителни дейности.

За професионалисти

Тук спадат всички най-мощни бензинови дърворезачки – от 4,0 до 9,0 к.с. (с мощност 3,0 до 7,0 кВт). С тях може да работите много часове на ден и да режете големи дървета. По-голямата мощност на моторния трион предполага и по-голямо тегло – над 6 кг. Той е предназначен за горски стопанства, грижа за големи градински и горски площи, професионални строители и др.

Важни характеристики

Още няколко фактора, по които да се ориентирате при избора на бензинова резачка, са:

  • Обърнете внимание на гаранционното обслужване и достъпността на сервизните центрове.
  • Уверете се, че избраният модел моторен верижен трион разполага със съвременни специални системи и технологии, които облекчават процеса на работа и повишават нивото на безопасност. Сред тях са: система за бърз старт, горивоподкачваща помпа, антивибрационна система, технология за пестелив разход на гориво, ниско ниво на вредни емисии и др. 

Защо да изберете магазин Коледжиков?

При рязане на дървета и клони е много важно да боравите с резачка за дърва на вече доказала се марка. Такива са: AL-KO, HITACHI, HUSQVARNA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, PARTNER, RAIDER, RTR, SOLO BY AL-KO и STIHL. При затруднение или въпроси не се колебайте, а се свържете с нас.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Добавянето на стоки в количката и осъществяването на поръчка не изисква предварителна регистрация и логин с потребител и парола. Но пък използването на регистриран акаунт носи своите предимства. Поръчката става по-бързо, тъй като не е нужно да се въвеждат лични данни всеки път когато се прави покупка.

Какви са начините за доставка?

Ние доставяме вашите поръчки чрез куриерска фирма или с личен транспорт на фирмата. Освен това можете да получите вашата стока на място в наш магазин – за град София и Варна.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

За да обработим и изпратим поръчката точно както я искате са ни нужни между 1 и 3 работни дни. При непредвидено забавяне и необходимост от внасяне на продукт от чужбина периода може да се удължи до 30 дни (работни).

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Бензинови резачки за дърва"?

Предлагаме богат избор от хоби, полупрофесионални и професионални дърворезачки, които са на стойност между 140 и 3200 лв.

 

Още за вашата градина:

Кастрачки за клони

Градински храсторези

Листосъбирачи и духалки

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички