Филтрирай
Цена
133лв.3069лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бензинови резачки за дърва

Бензинови резачки за дърва | Райдер, Щил, Хускварна | Коледжиков

Какво представлява?

Едни от най-ценните машини за градинари, строители и майстори са бензиновите резачки за дърва, познати още като моторни верижни триони. Те позволяват да се отметнат редица работни дейности в дома, градината и на строежа. Изключително удобни са за рязане на всякакъв вид дървета и растителност. Мощността на този вид моторни резачки надскача тази на електрическите и акумулаторните резачки. Те издържат на сериозни натоварвания и се отличават с надеждност, качество и сила. 

Видове

Техническите характеристики на вашата бъдеща бензинова дърворезачка трябва да съответстват на вашия опит и задачите, които искате да извършвате с нея.

За работа в двора и дома

Производителите на моторни триони са обособили специална категория, която е предназначена за периодично използване в градината или грижата за дома от непрофесионалисти. Една такава бензинова резачка е с мощност до 2,0 кВт или 3 к.с. Дължината на шината е препоръчително да бъде в рамките на от 30 до 40 см.

За трудоемки работни задачи

В тази категория попадат всички бензинови резачки с мощност от 2,0 до 3,0 кВт. Теглото им е 5-6 кг. С такава машина може да режете дървета с диаметър на ствола до 40 см и да извършвате различни ремонтни и строителни дейности.

За професионалисти

Тук спадат всички най-мощни бензинови дърворезачки – от 4,0 до 9,0 к.с. (с мощност 3,0 до 7,0 кВт). С тях може да работите много часове на ден и да режете големи дървета. По-голямата мощност на този моторен трион предполага и по-голямо тегло – над 6 кг. Той е предназначен за горски стопанства, грижа за големи градински и горски площи, професионални строители и др.

Важни характеристики

Още няколко фактора, по които да се ориентирате при избора на бензинова резачка, са:

  • Обърнете внимание на гаранционното обслужване и достъпността на сервизните центрове.
  • Уверете се, че избраният модел моторен верижен трион разполага със съвременни специални системи и технологии, които облекчават процеса на работа и повишават нивото на безопасност. Сред тях са: система за бърз старт, горивоподкачваща помпа, антивибрационна система, технология за пестелив разход на гориво, ниско ниво на вредни емисии и др. 

Защо да изберете магазин Коледжиков?

При рязане на дървета и клони е много важно да боравите с резачка за дърва на вече доказала се марка. Такива са: AL-KO, HITACHI, HUSQVARNA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, PARTNER, RAIDER, RTR, SOLO BY AL-KO и STIHL. При затруднение или въпроси не се колебайте, а се свържете с нас.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Добавянето на стоки в количката и осъществяването на поръчка не изисква предварителна регистрация и логин с потребител и парола. Но пък използването на регистриран акаунт носи своите предимства. Поръчката става по-бързо, тъй като не е нужно да се въвеждат лични данни всеки път когато се прави покупка.

Какви са начините за доставка?

Ние доставяме вашите поръчки чрез куриерска фирма или с личен транспорт на фирмата. Освен това можете да получите вашата стока на място в наш магазин – за град София и Варна.

Каква е цената за доставка?

При заявка за покупка на артикули с цена на поръчката над 250 лв. осигуряваме безплатна доставка. Получаването на стока в наш магазин под тази стойност също е безплатно. За всички останали поръчки стойността на куриерската услуга е според официалните тарифи, които се уточняват по време на покупка.

В какъв период ще получим продуктите?

За да обработим и изпратим поръчката точно както я искате са ни нужни между 1 и 3 работни дни. При непредвидено забавяне и необходимост от внасяне на продукт от чужбина периода може да се удължи до 30 дни (работни).

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Бензинови резачки за дърва"?

Предлагаме богат избор от хоби, полупрофесионални и професионални дърворезачки, които са на стойност между 140 и 3200 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

За да можем да ви бъдем максимално полезни предлагаме контакт с нас чрез:

Телефонни номера:

Магазин във Варна - 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90
Магазин в София - 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

E-mail адреси:

● sofia@kol-bg.com
● varna@kol-bg.com

Социални мрежи – Facebook

Работно време - Варна:

●    Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.
●    Събота: 8.30 - 14.00 ч.
●    Неделя: почивен ден

Работно време - София:

● Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.
● Събота: 9.00 - 14.00 ч.
● Неделя: почивен ден

 

Още за вашата градина:

Кастрачки за клони

Храсторези и ножици за жив плет

Листосъбирачи и духалки

Бензинова резачка за дърва HUSQVARNA 450 II

Моторна резачка за дърва HUSQVARNA 450 II осигурява повече мощност - 3.2 к.с., по-голям въртящ момент и много допълнителни функции, като лесно стартиране, по-малко вибрации и халка за завързване.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 896.00 лв.
Цена 712.00 лв.
  • -184.00 лв.
Бензинова резачка за дърва STIHL MS 181

Бензинова резачка за дърва STIHL MS 181 е с икономичен двигател с мощност 2 к.с. и ефективна система за намаляване на вибрациите, която минимизира умората на оператора при продължително рязане на дървен материал.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 551.00 лв.
Цена 523.45 лв.
  • -5%
Бензинова резачка за дърва HUSQVARNA 440 II

HUSQVARNA 440 II е бензинова резачка за дърва, оборудвана с шина с дължина 380 мм, антивибрационна система, горивоподкачваща помпа и спирачка на веригата.

Подарък: масло LS+ 1LT (Важи само в периода на промоцията до 30.06.2021 г.)

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 752.00 лв.
Цена 617.00 лв.
  • -135.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички