Филтрирай по:
Цена
140лв.2947лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бензинови резачки

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 121 артикул(а)
  Бензинова резачка за дърва STIHL MS 231

  Многофункционалният моторен трион STIHL MS 231 е идеален за частни потребители и фермери, за изсичане на малки дървета, рязане на материал за огрев и обща поддръжка на ландшафта.

  Бензинова резачка за дърва STIHL MS 231 от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 614.00 лв. -6% Цена 577.16 лв.
  • -6%
  Брой:
  Бензинови резачки за дърва на Хит Цени — Коледжиков

  Моторни резачки за дърва

  Резачка Штил е нарицателно за дърворезачка. Бензиновите верижни триони са популярен избор за голямо разнообразие от работни дейности. Те са доста удобен инструмент за рязане на всякакъв вид дървета и растителност. С мощността, която бензиновият двигател отдава на веригата, имате сериозна машина за бързо рязане, подрязване или изравняванe на дължината. Освен това, бензиновите резачки са удобни, когато става въпрос за всякакъв вид строителни дейности. Бензиновите верижни триони не приемат "не" за отговор. Те могат да режат дебели дървета от твърда дървесина. Няма по-мощни резачки за дърва от тези. С тях сте максимално мобилни. Работите без ограничения, защото имат независим от захранващи източници бензинов двигател. 

  STIHL

  Резачки ЩИЛ

  Резачка ШТИЛ е сред най-популярните моторни триони на пазара. Отличават се с надеждност, качество и сила.

  Husqvarna

  Резачки Хускварна

  Резачка Хускварна, така е популярна тази марка сред професионалистите в дърварството. Резачки Хускварна се отличават със сила, мощ и издръжливост при сериозни натоварвания.

  При рязане на дървета и клони е много важно да боравите с доказали се вече марки, като AL-KO, HITACHI, HUSQVARNA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, PARTNER, RAIDER, RTR, SOLO BY AL-KO и STIHL. При затруднение или въпроси не се колебайте, а се свържете с нас.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички