McCULLOCH

McCULLOCH

Градинска техника McCULLOCH

Историята на компанията започва преди повече от 60 години. През 1943 г. бизнесменът Робърт Маккулок основава компания, наречена McCulloch Motors Corporation. След няколко години компанията се премества от Уисконсин в Калифорния, където произвежда първия си верижен трион, на име 5-49.

През 1949 г. революционизира индустрията за верижни резачки чрез въвеждане на лек вариант, наречен 3-25.

През 1999 г. продава своята европейска дивизия на Husqvarna AB. Девет години по-късно, Husqvarna придобива правата над марката и на северноамериканския пазар.

От тогава, McCULLOCH е марка в рамките на Husqvarna Group. Днес компанията предлага пълна гама градинска техника:

  • Резачки за дърво;
  • Косачки за трева;
  • Коси и тримери;
  • Косящи трактори;
  • Ножици за жив плет и храсторези.

Всеки един от тези продукти Ви осигурява цялата сила, от която се нуждаете, за да оформите и поддържате градината. Компанията и до днес продължава традицията да използва мощни двигатели, технически иновации и запленяващ дизайн, които са техните отличителни черти за повече от половин век. Всяка машина е проектирана за дълъг работен живот. Ако правилно се грижите за своята градинска техника, ще Ви служи вярно години напред.

Качествата на марка McCULLOCH

Разработчиците на продуктите увеличат мощността и производителността, като в същото време намаляват разхода на гориво, емисиите и шума на градинските и паркови машини. Също така подобряват безопасността и лесната употреба. В лабораторията на фирмата се извършват анализи, за да се оцени потенциалното въздействие върху околната среда на техните продукти. Тези анализи показват влиянието, генерирано от градински и горски машини McCULLOCH главно от потреблението на енергия и емисиите от отработени газове. В производството се избират материали с възможно най-малко въздействие върху околната среда. Непрекъснато се заместват използваните по-рано материали с нови алтернативи, адаптирани към околната среда.

Градинска техника McCULLOCH използва комбинация от технологични решения. Косачките за трева са оборудвани с четиритактови двигатели, които обикновено консумират по-малко гориво от двутактовите двигатели. Историята на разработване на мощни и надеждни продукти на фирмата е дълга. Първата стъпка е направена през 1949 г., когато представя първия американски моторен трион. Днес, като част от групата Husqvarna, компанията продължава да бъде отличен избор, когато става въпрос за ефикасни машини за градината. Знанието и опитът, придобит за над шестдесет години в бизнеса, е вграден във всяка нова градинска машина.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички