Филтрирай
Цена
1лв.20850лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Стационарни пароструйки

Стационарни пароструйки на Хит Цени — Коледжиков

Стационарна пароструйка с подгряване на вода

Стационарните пароструйки са правилното решение за всякакво почистване и измиване на разнообразие от обекти в индустрията, промишлеността и поддръжката на чистотата на превозните средства. Тези машини за почистване с вода под налягане доставят гореща вода с най-ниските възможни разходи. Оборудвани са с различни опции и функции, които увеличават производителността, безопасността и удобството за потребителите. С тези устройства намалявате оперативните си разходи, съкращавате времето за работа и подобрявате продуктивността си. Предлагат максимална ефективност за автомобилния, търговския и промишлен сектор. Стационарните електрически пароструйки се монтират на определено място в техническото помещение, от което водата достига до съответните станции за захранване на тръби и маркучи.

Убедителните преимущества на стационарните пароструйки за измиване с гореща вода

  • Постоянно високо налягане;
  • Измиват с гореща вода, което е в пъти по-ефективно от измиването със студена;
  • Имат самостоятелно подгряване;
  • Подходящи са за професионални приложения в ежедневието;
  • Почистват там където обикновените водоструйки не успяват;
  • При липса на електрическа инсталация се предлагат модели с дизелови двигатели.

Стационарни пароструйки за индустрията

Стационарните пароструйки са оборудвани с помпи с висока издръжливост и лесна поддръжка. Способни са да изпомпват постоянно гореща вода. Предлагат се машини за измиване, които могат да бъдат оборудвани с допълнителна система за дистанционно управление и различни програми за почистване, както и опция за работа с монети или магнитни карти. Ако не можете да намерите точно това, от което се нуждаете, имате възможност да се свържете с нас, за да Ви помогнем в избора, тъй като се предлагат множество машини и производители.

Някои от топ производителите на пароструйки със стационарен монтаж са KARCHER, COMET и други.

Стационарна пароструйка KARCHER HDS 12/14-4 ST

Стационарна инсталация за почистване с пара под налягане KARCHER HDS 12/14-4 ST предлага високо ниво на безопасност, температурен монитор, датчик за димни газове и омекотяване на вибрациите в ръкохватката на пистолета.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Стационарна пароструйка KARCHER HDS 12/14-4 ST Gas LPG

Пароструйка от стационарен тип KARCHER HDS 12/14-4 ST Gas LPG осигурява чудесна термична мощност, чрез изгарянето на втечнен газ за загряване, с която да улесните почистващата дейност.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Стационарна пароструйка KARCHER HDS 9/14-4 ST

Термичната производителност на KARCHER HDS 9/14-4 ST е доста висока, заради наличната система за следене на налягането и топлината, заедно с високоефективна горелка и спирален нагревател, оборудван с контрол на изгарянето.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Стационарна пароструйка KARCHER HDS 9/16-4 ST Gas

KARCHER HDS 9/16-4 ST Gas е стационарно устройство с газово загряване на водната струя, чрез високоефективна и екологосъобразна горивна система, с равномерно изпускане на газ от горелката.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички