Филтрирай
Цена
11лв.147225лв.

Открийте ни в YouTube

AIRCRAFT

AIRCRAFT

AIRCRAFT Kompressorenbau GmbH е австрийски производител на компресори за въздух, пневматични инструменти, системи за обработка на сгъстен въздух, дървообработващи и металообработващи машини и др. Компанията е създадена през 1992 г. В момента е единственият производител на компресори в Австрия. 

В самото начало AIRCRAFT се занимава само с разработването на пневматични бутални компресори, но днес може да се похвали с богато портфолио. На продуктите й се доверяват хиляди клиенти в цял свят, тъй като са подплатени с иновации и поглед към бъдещето. Компанията е носител на много патенти и продължава да се развива. 

Залагайки на машините на AIRCRAFT, получавате:

  • Надеждност
  • Икономичност
  • Простота на използване
  • Лесна поддръжка

Компресори за въздух AIRCRAFT

В магазини Коледжиков предлагаме богат избор на няколко вида компресори за въздух. 

Бутални компресори за въздух

Те може да бъдат мобилни, преносими или стационарни, обезмаслени или смазани, хоризонтални или вертикални. Предназначени са за професионална експлоатация и ежедневна употреба. Характеризират се с високоефективни агрегати, корпус от здрав чугун, автоматично включване и изключване, предпазен клапан за стартиране, висококачествен смукателен филтър и др. 

Винтови компресори за въздух 

Винтовите компресори за въздух на AIRCRAFT се предлагат с или без резервоар за сгъстен въздух и хладилни сушили за оптимално подаване на сгъстения въздух. Те може да бъдат ремъчни и директно задвижващи се. Идеални са за употреба в заводски халета, на строителни площадки и др. 

Пневматична шлайфмашина за почистване AIRCRAFT UE PRO
Консумация на въздух 532 l/min Обороти 3 500 rpm Работно налягане 6,3 bar Връзка 1/4” Тегло 1,4 кг – За различни почистващи дейности; – Пластмасова...
AIRCRAFT
Редовна цена 1 044.00 лв. Цена 991.80 лв.
  • -5%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички