Филтрирай
Цена
49 лв. 1500 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Акумулаторни листосъбирачи и духалки за листа

Акумулаторни Листосъбирачи и Духалки за листа → Цени — Коледжиков

Акумулаторни духалки и листосъбирачи и тяхното приложение

Акумулаторни уреди за издухване на листа и отпадъци са удачни за почистване на големи градини и дворове, както и на места отдалечени от електрическо захранване, спестявайки време и усилия. Те също се нуждаят от електричество, за да работят, но черпят ток от батерия, без нужда от постоянна връзка с контакт. Акумулаторни духалки и листосъбирачи са:

  • Също толкова мобилни, колкото бензиновите, но са по-леки и не отделят изгорели газове с неприятна миризма;
  • Удобни за потребителите, които ценят маневреността, гъвкавостта и лекотата на употреба;
  • Отлични при издухване на шума, прах и леки отпадъци;
  • Лесни за носене с една ръка.

Какви са предимствата на акумулаторни уреди за обдухване на листа

Това, че са безжични е техния най-голям плюс. Няма да Ви трябват дълги удължители и кабели за захранване. В пъти по-тихи са от уредите с бензинов двигател. Не е необходима предварителна подготовка за работя. Вместо да наливате гориво, да настройвате дросела и изтегляте стартерното въже, при акумулаторните духалки поставяте батерията, натискате копчето за старт и започвате да издухвате листа. Разполагат с достатъчно голям волтаж на акумулатора, така че да могат да отвеят дори тежки и мокри отпадъци. С няколко батерии под ръка, бързо презареждате и продължавате с почистването. Друг добър аспект е, че не изискват никаква поддръжка. Грижата е насочена само към това, батерията да е заредена. 

Акумулаторни духалки и листосъбирачи на изгодни и достъпни цени в koledzhikov.bg

Можете да закупите безкабелни машини за издухване на листа с марка GREENWORKS, HONDA, AL-KO, BOSCH, DEWALT, GARDENA, HUSQVARNA, MAKITA, MCCULLOCH, STIHL и WOLF GARTEN.

Акумулаторна духалка за листа STIHL BGA 86

Водещи характеристики: Напрежение: 36 V; Скорост на въздушната струя: 58 м/с; Сила на обдухване: 15 N; Максимален дебит на въздушната струя: 940 куб.м/час; Без батерия и зарядно устройство

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 495.00 лв. Цена 460.35 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички