Филтрирай
Цена
1580лв.6549лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Професионални духалки за листа

Професионални духалки за листа ⋆ Достъпни Цени — Коледжиков

Защо да изберем духалка на колела

Професионални духалки могат да изчистват голям обем листа на огромна площ по време на есенния сезон, веднага щом листопада започне. Те ще спестят време и усилия, а за почистването на стотици квадратни метри ще е необходим само един оператор. За малките пространства ръчна духалка за листа върши чудесна работа, докато духалка тип раница е подходяща за райони със среден мащаб. Въпреки това, когато става въпрос за изчистване на огромни парковe, пътища и поляни колесни духалки са правилния избор. Тъй като се придвижват с помощта на гуми, могат да използват по-мощни двигатели, отколкото бихте могли да носите в ръка или на гърба си – това означава повече мощност. Те са до 7 пъти по-мощни от въздуходувките тип раница. Конструкцията на турбината осигурява постоянен и мощен поток от високоскоростен въздух. Самоходни духалки намаляват умората, защото няма нужда да бъдат бутани, което повишава производителността. 

Колесна духалка - предимства

Мощността на двигателя не е всичко. Духалки на колела произвеждат въздушна струя с по-висока скорост и по-голям обем въздух за единица време в сравнение с ръчни и тип раница. Много колесни духалки Ви позволяват да избирате ъгъла или посоката на въздушната струя, за да имате по-голяма гъвкавост в начина на работа. Това е още един момент, който си струва да имате предвид, когато избирате такъв тип машина. Всички професионални духалки за листа са оборудвани с бензинов двигател. 

  • Моделите с 2-тактов двигател са по-мощни, но и по-шумни, а за работа използват двутактова горивна смес;
  • Моделите с 4-тактов двигател са по-икономични, ефективни, тихи и използват чисто гориво, а не двутактова смес. 

Професионални духалки – практични и с широко приложение

Колесни духалки са много практични и съществуват опции с различни мощности. Важно е да изберете най-добрата духалка според обема и интензивността на работата, за която ще бъде използвана. Помислете колко енергия наистина Ви е необходима. Ако се нуждаете от помощ, консултантите на koledzhikov.bg ще Ви помогнат.

    Продуктът е добавен към желани продукти
    Виж Всички Любими
    Продуктът е добавен за сравнение.
    Виж Всички