Филтрирай
Цена
1580лв.6549лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Професионални духалки за листа

Професионални духалки за листа ⋆ Достъпни Цени — Коледжиков

Какво представляват?

Професионалните духалки за листа / въздуходувки могат да почистват голям обем листа на огромна площ по време на есенния сезон, веднага щом листопадът започне. Те ще спестят време и усилия, а за почистването на стотици квадратни метри ще е необходим само един оператор.

За малки пространства ръчната духалка за листа върши чудесна работа, докато духалката тип раница е подходяща за райони със среден мащаб. Когато става въпрос за изчистване на огромни парковe, пътища и поляни колесните духалки са правилния избор. Тъй като се придвижват с помощта на гуми, могат да използват по-мощни двигатели, отколкото бихте могли да носите в ръка или на гърба си – това означава повече мощност. Професионалните духалки за листа са до 7 пъти по-мощни от въздуходувките тип раница. Конструкцията на турбината им осигурява постоянен и мощен поток от високоскоростен въздух. Самоходни духалки намаляват умората, защото няма нужда да бъдат бутани, което повишава производителността. 

Характеристики

Сила на въздушната струя

Мощността на двигателят не е всичко. Духалките на колела произвеждат въздушна струя с по-висока скорост и по-голям обем въздух за единица време в сравнение с ръчни и тип раница. Много професионални духалки за листа ви позволяват да избирате ъгъла или посоката на въздушната струя, за да имате по-голяма гъвкавост в начина на работа. Това е още един момент, който си струва да имате предвид, когато избирате такъв тип машина.

Двигател

Всички професионални духалки за листа са оборудвани с бензинов двигател. 

  • Моделите с 2-тактов двигател са по-мощни, но и по-шумни, а за работа използват двутактова горивна смес;
  • Моделите с 4-тактов двигател са по-икономични, ефективни, тихи и използват чисто гориво, а не двутактова смес. 

Защо да изберете Коледжиков?

Професионалните духалки за листа са много практични. На пазара се предлагат в различни модификации. Важно е да изберете най-добрата духалка според обема и интензивността на работата, за която ще бъде използвана. Помислете колко енергия наистина ви е необходима. Ако се нуждаете от помощ, консултантите на koledzhikov.bg ще ви помогнат.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Не се притеснявайте ако все още не сте си създали акаунт в нашият сайт, защото можете да направите поръчка без да сте се логнали. Освен това можете да закупите даден продукт и чрез обаждане по телефона на някой от нашите търговски консултанти.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме доставка до офис на куриерска фирма, до адрес и лично взимане от наш магазин.

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка на даден артикул продукт зависи от неговата крайна сума. Безплатно е доставянето на поръчки, чиято стойност е над 250 лв. Взимането от магазини Коледжиков също е без начисляване на доставка. За поръчки на стойност под 250 лв. се добавя такса за куриерска услуга.

В какъв период ще получим продуктите?

От обработката до доставката на продукти до вас обикновено са необходими до 3 работни дни. Понякога се получава забавяне, вследствие на по-висока натовареност, почивни и празнични дни, както и при изчерпани наличности. Стоките, които изискват внос от други държави се доставят в срок до 30 дни (работни).

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория “Професионални духалки за листа”?

Предлагаме голям избор от машини, предназначени за изпълнение на професионални дейности, достигащи цени до 7000 лева.

Как и кога можем да се свържем с Вас?

За да се свържете с нас използвайте различните форми на комуникация, които предлагаме:

●    Телефони в гр. Варна 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90;
●    Телефони в гр. София 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581;
●    Адреси за електронна кореспонденция - sofia@kol-bg.com, varna@kol-bg.com;
●    Предлагаме и възможност за комуникация чрез Facebook - страницата ни.

На разположение сме от понеделник до събота, както и във физическите ни магазини в София и Варна.

Професионална духалка за листа BILLY GOAT F1802SPV 4000 кв.м/ч, 320 км/ч, 4900 куб.м/час

Защо да се борите с преодоляването на склонове и хълмове с бутаща се въздуходувка, когато може да използвате BILLY GOAT F1802SPV и нейната самоходна функция.

BILLY GOAT
Цена 6 549.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички