Филтрирай
Цена
1580лв.6549лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Професионални духалки за листа

Професионални духалки за листа ⋆ Достъпни Цени — Коледжиков

Какво е професионална духалка за листа?

Професионалните духалки за листа / въздуходувки могат да почистват голям обем листа на огромна площ по време на есенния сезон, веднага щом листопадът започне. Те ще спестят време и усилия, а за почистването на стотици квадратни метри ще е необходим само един оператор.

За малки пространства ръчната духалка за листа върши чудесна работа, докато духалката тип раница е подходяща за райони със среден мащаб. Когато става въпрос за изчистване на огромни парковe, пътища и поляни колесните духалки са правилния избор. Тъй като се придвижват с помощта на гуми, могат да използват по-мощни двигатели, отколкото бихте могли да носите в ръка или на гърба си – това означава повече мощност. Професионалните духалки за листа са до 7 пъти по-мощни от въздуходувките тип раница. Конструкцията на турбината им осигурява постоянен и мощен поток от високоскоростен въздух. Самоходни духалки намаляват умората, защото няма нужда да бъдат бутани, което повишава производителността. 

Характеристики

Сила на въздушната струя

Мощността на двигателят не е всичко. Духалките на колела произвеждат въздушна струя с по-висока скорост и по-голям обем въздух за единица време в сравнение с ръчни и тип раница. Много професионални духалки за листа ви позволяват да избирате ъгъла или посоката на въздушната струя, за да имате по-голяма гъвкавост в начина на работа. Това е още един момент, който си струва да имате предвид, когато избирате такъв тип машина.

Двигател

Всички професионални духалки за листа са оборудвани с бензинов двигател

  • Моделите с 2-тактов двигател са по-мощни, но и по-шумни, а за работа използват двутактова горивна смес;
  • Моделите с 4-тактов двигател са по-икономични, ефективни, тихи и използват чисто гориво, а не двутактова смес. 

Защо да изберете Коледжиков?

Професионалните духалки за листа са много практични. На пазара се предлагат в различни модификации. Важно е да изберете най-добрата духалка според обема и интензивността на работата, за която ще бъде използвана. Помислете колко енергия наистина ви е необходима. Ако се нуждаете от помощ, консултантите на koledzhikov.bg ще ви помогнат.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Не се притеснявайте ако все още не сте си създали акаунт в нашият сайт, защото можете да направите поръчка без да сте се логнали. Освен това можете да закупите даден продукт и чрез обаждане по телефона на някой от нашите търговски консултанти.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме доставка до офис на куриерска фирма, до адрес и лично взимане от наш магазин.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

От обработката до доставката на продукти до вас обикновено са необходими до 3 работни дни. Понякога се получава забавяне, вследствие на по-висока натовареност, почивни и празнични дни, както и при изчерпани наличности. Стоките, които изискват внос от други държави се доставят в срок до 30 дни (работни).

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория “Професионални духалки за листа”?

Предлагаме голям избор от машини, предназначени за изпълнение на професионални дейности, достигащи цени до 7000 лева.

Как и кога можем да се свържем с Вас?

За да се свържете с нас използвайте различните форми на комуникация, които предлагаме:

●    Телефони в гр. Варна 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90;
●    Телефони в гр. София 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581;
●    Адреси за електронна кореспонденция - sofia@kol-bg.com, varna@kol-bg.com;
●    Предлагаме и възможност за комуникация чрез Facebook - страницата ни.

На разположение сме от понеделник до събота, както и във физическите ни магазини в София и Варна.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички