Филтрирай по:
Цена
1560 лв. 14000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Колесни листосъбирачи за листа

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 21 артикул(а)
Професионален колесен листосъбирач BILLY GOAT KV650SPH

Независимо дали става дума за почистване Вашия вътрешен двор, морава, алея, тротоар, цветни лехи, овощни градини, зони за паркиране на автомобили или цели площади - листосъбирач BILLY GOAT KV650SPH е правилната машина.

BILLY GOAT
Цена 3 389.00 лв.
Брой:
Прахосмукачки за листа Духалки за листа → Цени — Коледжиков

Професионални машини за почистване на сухи листа и боклуци

Колесните листосъбирачи са най-доброто решение за поддръжка на открити пространства, предлагайки ефективен начин за изчистване на:

  • Листа;
  • Окосена трева;
  • Прах;
  • Отпадъци и едри боклуци, като бутилки, консерви и борови шишарки.

Колесни листосъбирачи - помощник в поддържане на големи пространства

Идеални са за почистване, като се започне от домашните градини и се стигне до обширните паркове и индустриални имоти. Могат да се използват от частни домакинства и заетите лица по поддръжка на терени. Това, което притежават всички колесни листосъбирачи, е мощен четиритактов двигател, който позволява засмукване на голям обем листа и отпадъци. Малките модели са предназначени за градини и вътрешни дворове и около жилищни пространства, докато големите самоходни машини пестят време и усилия при почистване на огромни терени. В състояние са да работят както на тревна, така и на всякакъв вид твърда настилка.

Видове машини за събиране на листа и боклук

Хоби и професионалните листосъбирачи се различават по мощност и обем на коша за листа, издръжливостта и натоварването за което са създадени да работят. Индустриални листосъбирачи разполагат с по-голям двигател и колектор за оптимизирана работа, което позволява на озеленители или обслужващ персонал, да изчистват огромните количества отпадъци ежедневно. Колесните машини за почистване на сухи листа и боклуци са особено полезни през есента, когато листопада е най-активен. Някои модели предлагат функция за раздробяване, за да се увеличи максимално капацитетът на събиране.

Топ марки листосъбирачи от koledzhikov.bg

Ние сме официален вносител и представител за България на световните марки NEGRI, BILLY GOAT, AGRINOVA, CARAVAGGI, SOLO by AL-KO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички