Филтрирай
Цена
1560 лв. 14000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Колесни листосъбирачи за листа

Колесни листосъбирачи и Духалки за листа → Цени — Коледжиков

Професионални машини за почистване на сухи листа и боклуци

Колесните листосъбирачи са най-доброто решение за поддръжка на открити пространства, предлагайки ефективен начин за изчистване на:

  • Листа;
  • Окосена трева;
  • Прах;
  • Отпадъци и едри боклуци, като бутилки, консерви и борови шишарки.

Колесни листосъбирачи - помощник в поддържане на големи пространства

Идеални са за почистване, като се започне от домашните градини и се стигне до обширните паркове и индустриални имоти. Могат да се използват от частни домакинства и заетите лица по поддръжка на терени. Това, което притежават всички колесни листосъбирачи, е мощен четиритактов двигател, който позволява засмукване на голям обем листа и отпадъци. Малките модели са предназначени за градини и вътрешни дворове и около жилищни пространства, докато големите самоходни машини пестят време и усилия при почистване на огромни терени. В състояние са да работят както на тревна, така и на всякакъв вид твърда настилка.

Видове машини за събиране на листа и боклук

Хоби и професионалните листосъбирачи се различават по мощност и обем на коша за листа, издръжливостта и натоварването за което са създадени да работят. Индустриални листосъбирачи разполагат с по-голям двигател и колектор за оптимизирана работа, което позволява на озеленители или обслужващ персонал, да изчистват огромните количества отпадъци ежедневно. Колесните машини за почистване на сухи листа и боклуци са особено полезни през есента, когато листопада е най-активен. Някои модели предлагат функция за раздробяване, за да се увеличи максимално капацитетът на събиране.

Топ марки листосъбирачи от koledzhikov.bg

Ние сме официален вносител и представител за България на световните марки NEGRI, BILLY GOAT, AGRINOVA, CARAVAGGI, SOLO by AL-KO.

Професионален колесен листосъбирач BILLY GOAT KV650SPH

Независимо дали става дума за почистване Вашия вътрешен двор, морава, алея, тротоар, цветни лехи, овощни градини, зони за паркиране на автомобили или цели площади - листосъбирач BILLY GOAT KV650SPH е правилната машина.

BILLY GOAT
Цена 3 389.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички