Дробилки за клони, аератори и листосъбирачи - защо да изберем марка NEGRI?

Публикувано: 2022-10-17 06:28:32
Категории: Аератори за трева Rss feed , Дробилки за клони Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

С над 30 години опит в производството на дробилки за клони за компостиране, аератори, професионални прикачни листосъбирачи и машини за пелети, NEGRI е сред най-реномираните марки в портфолиото на магазини Коледжиков. Седалището на компанията се намира в Кампитело ди Нова - в сърцето на долината По. Базата там е с производствена площ 10 000 кв. метра и има постоянна изложбена зала, в която може да се видят продуктите и традиционно протича обучението на клиентите.

дробилка за клони негриПо пътя към утвърждаването си на пазара като марка NEGRI залага на няколко важни компонента - иновативност, афинитет към модерните технологии, сертификация и сервизно обслужване. Постоянното търсене на нови решения, подплатено с патенти, я прави високо ценена от клиентите в цял свят.

Познавайки потребностите на бизнеса и бита, компанията предлага опростен начин на употреба и поддръжка на машините и достъп до сервизни части. Това са две преимущества, които подчертават нейния професионализъм и висок стандарт на работа.

Друг атестат за качеството на дробилките за клони, аераторите, листосъбирачите и машините за пелети NEGRI е нейното дългогодишно партньорство със световно известни марки като Kubota, Honda, AL-KO, Casappa, Kohler и др.

Идеи за екологичност и грижа за природата

В продуктовия асортимент на NEGRI има богат избор на машини, с които може да произвеждате дървени пелети и стърготини. Те представляват отличен природосъобразен и устойчив  ресурс, който може да намери разнообразно приложение. Например като компост. Дървените стърготини, в комбинация с други органични отпадъци, може да се използват за компостиране. Този начин на наторяване подобрява плодородието на почвата и е в полза на оптималното развитие на растителните видове. Дървените пелети днес са и отлично гориво. Те намират приложение в различни сфери, екоустойчиви са и икономични.

аератор за трева negriС клонотрошачките NEGRI може да произведете от растителен отпадък удобни и издръжливи подложки за селскостопански животни. Те ефикасно абсорбират течности, поддържат по-добро ниво на хигиена и служат като изолация срещу студа и влагата.

Продуктова гама - дробилки за клони, аератори и листосъбирачи

В продуктовата гама на NEGRI има дробилки за клони, листосъбирачи, аератори и машини за пелети в различни модификации с оглед потребностите на бита, комуналните услуги и бизнеса.

Дробилки за клони

Италианската марка предлага професионални клонотрошачки и прикачни дробилки за трактори. Те се различават по мощност, въртящ момент, производителност, диаметър на клоните за раздробяване, размери на отвора на фунията, габарити и ред други ключови характеристики.

клонотрошачка negri

Според модификацията може да надробявате без проблеми клони с диаметър от 50 мм до 200 мм. Този широк диапазон изисква внимателно да прецените от какъв тип машина имате нужда. При колебание може да потърсите съвет от специализиран търговец на градинска техника.

италиански дробилки

Аератори за трева

Аераторите за трева NEGRI може да бъдат с подвижни или фиксирани остриета. Те са професионални машини за поддръжка на тревни площи и са пригодени за високо натоварване и честа употреба. Компанията предлага модели с работна ширина 45 или 60 см. Те са снабдени с ножове от стомана, които проникват в почвата, без да увреждат тревата, и премахнат излишния слой от растителни отпадъци. По този начин се подобрява проникването на кислород, слънчева светлина и вода, което води впоследствие до създаването на красиви и плътни тревни настилки.

аератор за трева

Професионални листосъбирачи

В продуктовия асортимент на италианската компания NEGRI ще откриете професионални прикачни листосъбирачи с вакуумна система с четири или осем лопатки на турбината. Всички модели са с диаметър на турбината 390 мм и се предлагат с двигатели с различна мощност в зависимост от нуждите на бизнеса. За удобство фунията за изхвърляне е въртяща се и с възможност за регулиране на дистанцията на изхвърляне.

Листосъбирачите NEGRI са предпочитани от фирмите за поддръжка на градските паркове, площади и улична инфраструктура. Те са високо ценени заради производителността, качеството на вложените материали и дизайна им. Успешно се справят със засмукването на разнородни отпадни материали по земята. Лесно се монтират на товарни превозни средства и не изискват специализирани умения и познания за работа с тях.

листосъбирач прикаченМоделът TORNADOBHHP13 например е листосъбирач за професионална употреба с двигател Honda GX 390 с мощност 13 к.с., 150 куб.м/мин дебит на засмукване, ръчен стартер, центробежен съединител, въртящо се опорно рамо на маркуча и 5 метра дължина на гъвкавия маркуч. Трансмисията му е двуремъчна. За сравнение прикачният листосъбирач NEGRI TORNADOBHHP21 е с двигател Honda GX 630 с мощност 21 к.с., електрически стартер и дебит на засмукване 170 куб.м/мин.

Защо да изберем марка NEGRI?

Италианската компания NEGRI е добре позната на бизнеса у нас. Професионалният й характер изисква съобразяване със сферата на приложение и гарантира издръжливост, изплащане на инвестицията и високи резултати.

В магазини Коледжиков имаме дългогодишен опит в търговията и поддръжката на машините NEGRI. Нашите търговски консултанти са на ваше разположение за съвет или разясняване на основните принципи на работа.





Полезно четиво:

EGO Power+ ZT4201E-L Zero Turn - акумулаторна косачка за трева на бъдещето

Професионални духалки за листа - същност и характеристики

Използвате ли препарати за борба с плевелите? Предпочетете ETESIA

Клонотрошачката - машина с много приложения в домашната градина

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание