ETESIA MBR 50 предлага ново решение за унищожавне на плевели

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

Спрете използването на пестициди!

Плевачка ETESIA MBR 50 е нов вид професионално оборудване, което ефективно се справя с премахването на нежелана растителност, без да се прибягва до употреба на химични препарати, чрез безвреден метод за Вашето здраве и околната среда.

Плевачка ETESIA MBR 50 може да се използва на големи и малки площи с твърда или деликатна повърхност.

Чрез използване на телена четка, се извършва механично премахване на плевели от тротоари, пътеки, площади и други.

Специалните четки на MBR50 не само отстраняват вредните плевели, но и премахват причината за тяхната поява - органичен детрит, който съдържа влагата, която позволява растежа и развитието на саморасли растения.

ETESIA MBR 50 е моторна плевачка с двигател Honda GX160. Работната ширина е 50 сантиметра.

Тази машина за премахване на плевели е с повдигащ се страничен капак, който позволява по-лесно премахване на саморасли растения покрай тротоари и стени.

Дискът с метални четки може да се демонтира без инструменти, а на негово място да се постави комплект с полимерни нишки, ако се почистват чувствителни към надраскване повърхности.

Оформената по ергономичен начин сгъваема кормилна уредба може да се регулира в шест степени, за да бъде комфортна за оператора.

В допълнение, плевачка ETESIA MBR 50 разполага с гуми за придвижване, които са устойчиви на пробиване, защото са запълнени с полиуретанов пълнеж.

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички